Szekeres Viktor

Új kép Bruce Willis és The Rock közös akciófilmjéből

The Rock, azaz Dwayne Johnson tavaly már szerepelt a Halálos iramban ötödik részében, nemsokára az Utazás a Föld középpontja folytatásában lesz benne, nyáron pedig az új G.I. Joe-filmben.

A Paramount Pictures újabb képet adott ki az Amerikában június 29-én, idehaza pedig augusztus 23-án bemutatásra kerülő G. I. Joe: Megtorlás (G. I. Joe: Retaliation) című folytatásfilmből. A képen a második rész két nevesebb új szereplője, Dwayne Johnson és Bruce Willis látható (nagyobb szerephez természetesen előbbi fog jutni), valamint Adrianne Palicki (és Elodie Young). A stúdió célja egyértelmű: olyanokat is jegyvásárlásra akar késztetni, akiknek egyrészt nem tetszett az első rész, másrészt pedig azokat, akik hajlamosak színészek neveire befizetni.


Ezúttal persze még az is reménykedésre adhat okot, hogy a második G.I. Joe-t nem az elsőt igencsak elrontó Stephen Sommers fogja rendezni (pedig milyen jó kis előzetesei voltak...), hanem Jon M. Chu, aki eddig olyan filmekkel vétette észre magát, mint a táncos Step Up-sorozat második és harmadik epizódja, valamint a Justin Bieber-dokumentumfilm, a Justin Bieber: Soha ne mondd, hogy soha.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #8
  Miért az ő hibája, hogy csinált egy rossz filmet? Azért, mert a rendezőnek van végső beleszólása főszereplők castingjába? Azért, mert a rendező mondja ki a végső áment a forgatókönyvre? Csomóan panaszkodnak, hogy írmagja sem marad a könyvüknek, vagyis csomószor alakítják a rendezők.
 • Ender Wiggin #7
  Nem sokára ez is bekövetkezik, mert a kis pöcs színész akar lenni...
 • Ender Wiggin #6
  Az miért Sommers hibája, hogy csupa faarcú amatőrt castingoltak, hogy egy egy dimenziós, gyerekek értelmi szintéje optimalizált, rajzfilmből ugyanolyan fos forgatókönyvet írtak neki (ráadásul három író)?
 • AZTA #5
  3 Bieber egymás mellett sem lenne olyan széles mint Rock :D
 • kerge30 #4
  Mellesleg komolyan aggódhatunk,hogy még az első részt is alulmúlja a folytatás,de ki tudja?Hátha előbújik az alkotói véna John M. Chu-ból:-)
 • tomboy013 #3
  Miért nem Justin Biebert rakják be Dwayne Johnson helyére?
 • tomboy013 #2
  Marha nagy reménykedésre ad okot hogy Stephen Sommers-t (aki még jó filmeket is csinált) leváltják erre a komára Ezen jót nevettem azért.
 • wedge31 #1
  " Jon M. Chu, aki eddig olyan filmekkel vétette észre magát, mint a táncos Step Up-sorozat második és harmadik epizódja, valamint a Justin Bieber-dokumentumfilm, a Justin Bieber: Soha ne mondd, hogy soha " - ez aztán a referencia anyag...