Szekeres Viktor

Kicsiknek szóló Jar Jar-előzetes a Star Wars 3D-hez

Jövő héten csütörtökön kiderül, hogy itthon mekkora a kultusza a Csillagok háborújának, hiszen megtudjuk, hogy hány embernek ér meg 1500 forintot a Baljós árnyak 3D-s konverziója.

Megnézed moziban a Baljós árnyak 3D-t?
  • Igen.
  • Nem.
Napokon belül bemutatásra kerül az ILM által 3D-sre felturbózott Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), és a LucasFilm az utolsó pillanatokban még jobban belehúzott a marketingbe. Miután valószínűleg a moziba járók jó része már tudja, hogy február második csütörtökén (Amerikában pénteken) bemutatásra kerül a film, így a stúdió most a kisgyerekeket próbálja behálózni legújabb előzetesével, azt a korosztályt, melynek tagjai még nem is éltek a Baljós árnyak 1999-es premierje idején.


Elnézve a képsorokat, melyek erős Jar Jar Binks-túltengéssel kezdődnek, azt kell mondanunk, hogy egy mai 6-7 éves érdeklődését minden bizonnyal fel fogja kelteni, hiszen a trailer minden egyes pillanata a kalandról és a látványról szól. Ráadásul ezek a fiatalok, ha csak a 3D-s Star Wars-okat nézik meg a mozikban, akkor sorrendben láthatják először a filmeket, amiből a húszon túliak (szerencsére?) kimaradtak, így sosem tudták meg, hogy milyen érzés a történet kronológia szerinti kibontakozását látni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nagyjeno4 #10
    Imádom ezt a filmet még 50 éves fejjel is.
  • Etinger #9
    23 évesen kronológiailag volt szerencsém látni a sorozatot... :) Irigykedtek? :'D
    Azért a cikkíró véleményével szembe mennék, egészen egyedi (pozitív) élményt ad ez is így :)
  • Darth Revan9 #8
    Nagyszerű lett az előzetes. Az egyik legjobb.
    Jól fog mutatni a mozikban, az biztos.
  • Lada #7
    32 múltam, nős és mindegyik részt szeretem. Jövő héten hyper-sebességgel megyek a 3D-re. THX George! A többiek monnyanak le!
  • Alfa Of NS #6
    Szegény róka, Lucas sejtenként szedi le a bőrt róla...
  • Bulics #5
    Köcsög Lucas....
  • Roman #4
    Az "eredetit" szerettem jobban. Az előzményekről jó könyveket lehet írni, meg minden, de annyira éles kontrasztban vannak megvalósításban a klasszikusokkal, hogy ihaj.

    Mellesleg, a TPM-ben érdekes, hogy mennyire... Nem illik oda Liam Neeson személye a giccsparádés Jar-Jaros fszsághoz. :o)
  • sad1976 #3
    nekem a 80-as évek 3 része volt a legjobb. az úgynevezett előzmények pedig szánalmas próbálkozás. megnéztem mindegyiket 1x. eszembe nem jutott utána ,hogy bármikor is még egyszer megnézzem őket.ellenben a retro annak minden részét minimum 20 x láttam.
  • Dynamic #2
    Ez a Baljós árnyak számomra olyan idétlen és érdektelen nagy nulla, hogy ha fizetnének se nézném meg.
  • Yutani #1
    Szerintem pont az volt a jó, hogy a '80-as években végignéztük a klasszikus trilógiát, és aztán jött csak az előzmény trilógia. Kedvesemmel is ilyen sorrendben nézettem meg a filmeket. (Neki a III. epizód volt a kedvence az összes közül, mert az volt feltöltve érzelmileg leginkább.)