Szekeres Viktor

Ilyenek az egyedi 3D-s szemüvegek a Star Wars 3D-hez

Egyes mozik olyannyira komolyan veszik a 3D-s Baljós árnyak premierjét, hogy még ajándékok osztogatásával is próbálják növelni a nézőszámot. Fő célpontnak természetesen a gyerekek számítanak.

Az amerikai AMC Theaters-mozihálózat bejelentette, hogy exkluzív programokat szervez a Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace) 3D-s premierjére, s ami számunkra érdekes lehet különféle ajándékokat fog osztogatni a vetítéseken, melyek manapság, az eBay korában már nem csak a tengerentúliak számára elérhetőek. (A filmet egyébként odakint február 10-én mutatják be, de mi már 9-től láthatjuk, hogy mit jelent George Lucas definíciója szerint az igényes és alapos 3D-konvertálás.)


Az AMC-mozik egyrészt minden első hétvégi RealD 3D-jegy vásárlóját a Hasbro által gyártott vadonatúj Star Wars Fighter Pod játékkal ajándékozza meg, valamint különféle exkluzív vetítéseken lehet kapni Anakin Skywalker Podracer 3D-szemüvegeket is. Ha pedig sikert arat a 3D-s Csillagok háborúja, akkor jövőre ugyanekkor a Klónok támadására is be lehet fizetni, s 2014-ben akár a klasszikus Star Warst is láthatjuk végre 3D-ben. Persze az, akit érdekel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #5
    hegesztőszemüveg
  • Narxis #4
    Jaja, szemüveg need! :D
  • Broafka #3
    de a szemüveg kell! :D
  • WiZZaRD #2
    A hazai mozikban is megy már az előzetes 3D-ben, kalap trutyi, csak síkok egymás mögött, mint pl. a felkonvertált szépség és a szörnyetegben...
  • xido #1
    na..egyre jobb szemüveges néző barát termékeket találnak ki