Szekeres Viktor

5 új plakát az első 3D-s Star Wars-mozifilmhez

A 3D-s Baljós árnyakat hatalmas reklámkampánnyal kíséri útjára a Fox. S, hogy minél több nézőt sikerüljön meggyőzni arról, hogy a filmet látni kell a mozikban, nem kevesebb, mint 5 plakát készült.

Nemrég 5 új plakátot adott ki a 20th Century Fox és a Lucasfilm a Star Wars I. rész: Baljós árnyakhoz (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), hogy annak február második csütörtökén érkező 3D-s premierjét megtámogassa. A stúdió döntése nem véletlenül volt az egyébként, hogy nem az eredeti trilógiával kezdik a 3D-s konvertált Star Wars-filmek sorát, hanem az előzménytrilógia nyitó darabjával, hiszen a cél nem csak a régi nézők ismételt moziba csábítása, hanem új fogyasztókra, rajongókra is szert akarnak tenni, s őket sokkal könnyebb lehet behálózni a technikailag fejlettebb Baljós árnyakkal, no meg persze azzal, hogy a monumentális történetnek valóban az első részét látják.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Ha valaki nem emlékezne a 13 évvel ezelőtt, 1999-ben bemutatott Baljós árnyak szereposztására, annak íme egy emlékeztető: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Jake Lloyd, Ian McDiarmid, Pernilla August, Ahmed Best, Anthony Daniels, Ray Park, Kenny Baker és Frank Oz. De mellettük például olyan színészek is feltűnnek a filmben, mint a forgatás idején 13 éves Keira Knightley.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    "12 éven aluliaknak, "

    az "első rész" meg jó film 12 éven aluliaknak? én 2-3 éve láttam, de nem értem körülötte a nagy hype-ot. a későbbiek nekem is jobban bejöttek.
  • tomboy013 #3
    Szerintem a 4. rész mai szemmel már piszok unalmas és gagyin is fest. Az első túl gyerekes, a Klónok támadása meg egyszer nézős. Szerintem a 3. rész a legjobb. Azt tuti megnézem 3D-ben. És itt most nem csak a látványról beszélek. Szerintem a 3. 5. és 6. rész a legdrámaibb. Főleg a 3. rész 66-os parancsa :)
  • rumkola #2
    akinek clnawar, battlefield és egyebek az élete, annak az embernek a nagy igazságmemondása picit vicces
    :D

    azért mert neked nem tetszik, másnak még bejöhet, akár 40 éves fejjel is
  • Running #1
    Fos film 12 éven aluliaknak, a következő két résszel együtt. A régi 3 résznek a nyomába se ér.