Szekeres Viktor

Letaszították a csúcsról a Star Trek: Picard-t

Sokáig volt a Star Trek: Picard a Paramount+ legjobban rajtoló sorozata, de már nem az.

Nemrég került bemutatásra az 1883, és Taylor Sheridan új sorozata, ami a jelenleg legnézettebb tévésorozatnak, a Yellowstone-nak amolyan előzménysorozata a 19. századból, hatalmas nézettségi rekordot ért el a Paramount+ digitális platformon, ugyanis a hivatalos közleménye szerint minden idők legnézettebb sorozatpremierje lett, ráadásul majdnem megduplázta az előző első helyezett számait, mely a Star Trek: Picard volt.

Az 1883 középpontjában a Dutton-família áll, ahogy nyugatra tartva átvágnak a Prérin. A főszereplők között ott van Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Billy Bob Thornton, Isabel May és LaMonica Garrett, valamint Audie Rick, Marc Rissmann, Eric Nelsen, James Landry Hébert, Dawn Olivieri, Emma Malouff, Alex Fine, Gratiela Brancusi, Anna Fiamora, Nichole Galicia, Stephanie Nur, Amanda Jaros, Noah Le Gros, Martin Sensmeier.

Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai) eredeti szériája, a Yellowstone magyar premiert is kapott már, itthon az RTL Spike-on debütált, majd először itthon is digitálisan volt látható a második szezonja. A harmadik évadot sajnos még nem láthattuk magyarul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!