Szekeres Viktor

Már plakátja is van a Hobbitnak

Már nem csak előzetese, hanem plakátja is van a The Hobbit: An Unexpected Journey-nek, melynek premierjére még majdnem egy évet kell várnunk - hibernálással vagy anélkül.

Tegnap került bemutatásra a The Hobbit: An Unexpected Journey első előzetese, s a sok üdvrivalgás közepette sokan megfeledkeztek arról, hogy ezzel egy időben Peter Jackson Tolkien-adaptációjának első teaser plakátja is kikerült a netre. A plakátkép érdekes módon nem utal a filmcímre, mindössze az alcímet ismerteti a közönséggel, azonban a Gyűrűk ura-trilógia rendezőjétől kitétel valószínűleg mindent megmagyaráz - már persze, ha a Zsáklak képe nem lenne elegendő segítség.

A nálunk december 13-án bemutatásra kerülő Hobbit-film első és második részének is Zsákos Bilbó lesz a főszereplője, akit Martin Freeman alakít majd, az öregkori énjét pedig az az Ian Holm fogja játszani, akit a Trilógiában láthattunk Bilbóként. Az amerikai premierdátum alatt egy másik információt is megoszt a közönséggel a plakát, miszerint 3D-ben és IMAX-moziban is megtekinthető lesz a film, bár természetesen nem IMAX-kamerákkal forgatnak Jacksonék.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)