Szekeres Viktor

Spielberget támogatja a Hobbit első előzetese

Már csak pár napot kell várnia a Gyűrűk ura rajongóinak, hogy láthassák Peter Jackson Hobbitjának első előzetesét, hiszen az jövő héten szerdán már bemutatásra kerül a mozikban.

A Warner Bros. Pictures stúdió tegnap megerősítette, hogy Peter Jackson új filmjének, a The Hobbit: An Unexpected Journey-nek az első előzetesét az Amerikában december 21-én bemutatásra kerülő Tintin kalandjai előtt lehet először látni, odaát ugyanis még nem mutatták be Steven Spielberg. nálunk csúnyán leszereplő animációs képregény-adaptációját. Hogy itthon, mely filmek előtt kell keresnünk a trailert, arról nincs hír, de ha abból indulunk ki, hogy 3D-s lesz, akkor A legsötétebb óra, a Táncoló talpak 2 jöhet szóba, igaz az S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás is 3D-s filmként van jelen a mozikban.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy az előzetes a netre is felkerül-e hivatalos formában, azt viszont ismét csak kiemelte a Warner, hogy a Hobbit első részének premierjére Amerikában 2012. december 14-én kell számítani (itthon december 13-án), s mindenki választhat, hogy 3D-ben, 2D-ben vagy IMAX 3D-ben akarja-e látni a filmet. A Hobbit második részét, mely a There and Back Again alcímet viseli, szinte napra pontosan egy évvel később mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    Kinek nem?:) A Transformers 3 jól nézett ki nagyon. 2D-ben, sima moziban is. (3D-re nem fizettem be, az ilyen filmnél feleslegesnek éreztem.)
  • BaliBoy #6
    Tudomásom szerint a Transformerst sem imax kamerákkal forgatták. Nekem mégis nagyon tetszett a látvány.
  • Waterhorse #5
    mondjuk nálunk mi az ami nem szerepel le? 10 emberből 8-at kérdezek és ismerné a Tintint, legalábbis a 25 felettiek. Ha azt mondom Praclifalva lakói, Szippancsok, Pufóka kalandjai? mindenki - legalábbis a 30 közeli fiatalok - tudja miről van szó. Nem csak a képregényt még nem is a rajzfilmre kellene emlékeznünk. A pénztárcákkal van a gond, és nem is annyira az ismertséggel. A Jégkorszakbol nem volt se rajzfilm se képregény, mégis sikeres lett.
  • Narxis #4
    Én is!
  • Inquisitor #3
    "odaát ugyanis még nem mutatták be Steven Spielberg. nálunk csúnyán leszereplő animációs képregény-adaptációját."
    Máshol persze nem. Mondjuk Európa összes olyan országában ahol ismerik a képregényt? Igen esélyes a folytatása ...
  • kalapos01 #2
    Megéri? Ha nem IMAX-ben csinálják, akkor minek?
  • BaliBoy #1
    Én már most szeretném lefoglalni a jegyemet az iMAX-be. :))