Szekeres Viktor

Fura plakátok a Men in Black 3-hoz

Két fura plakát tűnt fel a mozikban a Sötét zsaruk 3-hoz. Ezek nem csak a filmet reklámozzák, hanem egy információt is rejtenek, mely egy "titkos" Facebook-oldalra irányítja az érdeklődőket.

Az amerikai mozikban két új Sötét zsaruk 3 (Men in Black III) plakát tűnt fel, de valószínűleg nem ezek lesznek a május 25-én (itthon 24-én) bemutatásra kerülő filmek plakátjainak végleges verziói. Az éles szeműek ráadásul a marketinganyagok alsó részén felfedezhettek egy netes címet is, mely egy kvázi víruskampány keretén belül egy olyan ember Facebook-lapjára vezetnek, aki szerint a Sötét zsaruk léteznek a valóságban.


Egyelőre természetesen még nincs sok infó a fent nevezett lapon, de valószínűleg, amint a követők száma növekedésnek indul, meg fog jelenni rajta pár érdekesség. Az időutazós történetre épülő Sötét zsaruk 3-ban Will Smith és Tommy Lee Jones mellett az utóbbi fiatalabb énjét játszó Josh Brolin fog még szerepelni, valamint Sacha Baron Cohen, Jemaine Clement, Emma Thompson, Gemma Arterton és Nicole Scherzinger. A filmet, akárcsak az előző két részt, Barry Sonnenfeld rendezi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)