Szekeres Viktor

Új vetélkedővel jelentkezik Vágó István

Vágó István az RTL Klub helyett a Story4-en folytatja tévés pályáját, és a Legyen Ön Is Milliomos! helyett az Átvágó műsorvezetője lesz, valamikor a jövő év folyamán.

Az RTL Klub megpróbálta a legutóbb játékmesterként a TV2-nél felbukkanó Vágó István megszerezni az újra elinduló Legyen Ön Is Milliomos! műsorvezetőjének, azonban a veterán tévés nemet mondott a csatorna ajánlatára. Ennek oka többek között az, hogy a hírek szerint Vágónak végre teljesülhet a vágya, hiszen miután hosszú éveken keresztül vezetett külföldi licencre épülő vetélkedőket, most egy saját fejlesztésű játékát is megismertetheti a nézőkkel.

Vágó az Átvágó című játékkal 2012-ben a jelenleg a Szerencsekerékkel próbálkozó Story4-en fog feltűnni. A vetélkedő klasszikus értelemben vett műveltségi műsor lesz, modern tálalással, izgalommal és hatalmas nyereményalappal. Most már csak az a kérdés, hogy az RTL Klub a Legyen Ön Is Milliomos! műsorvezetői posztját házon belülről fogja-e betölteni, vagy egy külső médiaszemélyiséggel próbálják meg sikerre vinni a formátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #5
    Nevéből is látszik hogy átvágás lesz a másor. Ez olyan mint hogy ő találta ki a honfoglaló tv-s verzióját csak ellopták tőle.
  • Prof William #4
    Egyre jobban csúszik a fickó. Most már egy olyan TV-n van amiről még csak nem is halottam.

    Sajnos ő volt az élő példa rá hogyan lehet kemény munkával és kitartással pár év alatt lenullázni az évtizedek alatt összegyűjtött szellemi/bizalmi tőkét.
  • Fresh Duke #3
    Nem tudom mi bajod van Vágóval, de nem is érdekel.
    Szerintem jó műsorvezető, és nagyon bírtam még a régi Legyen Ön Is Milliomosban!.
    Pár részt tuti megnézek a műsorból, azt ki tudja, lehet, hogy sűrűbben is fogom nézni. :)
  • Skynet #2
    Már megint előbányásszák ezt az álszent fajvédő karvaj tetűhintás parasztot? Minek? Elfogyott a pénze és lecidázott valami főmuftit?
  • Seth #1
    "ÁtVágó"

    :D