Szekeres Viktor

Remek előzetes, az utóbbi idők legrealisztikusabb háborús filmjének

Újabb előzetest kapott az Act of Valor, mely sztárnélkülisége ellenére remélhetőleg hozzánk is eljut, persze ehhez az is kell, hogy esetleg teljesítményével felkeltse valamelyik kisebb magyar forgalmazó figyelmét.

A Relativity Media egy, a Veteránok napján megrendezésre kerülő Michigan State Spartans - North Carolina Tar Heels egyetemi amerikai focimeccs közben fogja bemutatni az Act of Valor című háborús filmjéne új előzetesét, melyet a Crave Online-on lehet megnézni. Az amerikai mozikban február 17-én bemutatkozó film történetét valós események ihlették, s az eddigi információk szerint sohasem látott remek akciójeleneteket fog tartalmazni, melyekért a két rendező, Mike McCoy és Scott Waugh fog felelni. (Korábban mindketten kaszkadőrként dolgoztak Hollywoodban.)


A film középpontjában a terrorista-ellenes harcok fognak állni, valamint egy CIA-ügynök, és annak kiszabadítása. Az első előzetesből pedig már kiderült, hogy a marketinget nagyon erősen arra is fogják építeni, hogy a filmben aktív Navy SEAL-esek szerepelnek, s a karakterek által harci szituációkban alkalmazott taktikai megoldások is teljesen realisztikusak lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    Annak a realisztikussága más, hiszen csak meg kell rángatni a kamerát és a statiszták között kell szaladni. Elsőre tényleg ütött.
  • adampierson #6
    Na, annyira nem is nímandok, legalábbis egyet felismertem az előzetesből. A Miami helyszinezőkben játszotta Clavo Cruz-t. Ami a legrealisztikusabbat illeti, nekem az a Ryan közlegyény stb stb, spielberg-től. Na az realisztikus. Amúgy nem voltam katona, ezért nem tudom, de civilként is be lehet szerezni ilyen kurva realisztikus távcsövet mint ami az előzetesben van???
  • zetortraktor #5
    Eltúlzott effektek és pátosz viszik be a nézőket a moziba. A filmben egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lesz. De lehet, hogy még ilyenebb.
  • Garou #4
    Öreg, a marketingesek által összevágott anyag (is) segít eldöntenem, hogy adok-e rá pénzt a moziban. Egyelőre eltúlzott effekteket látok, meg hősies pátoszt, bár a kifeszülő amcsi zászló láttán mindig megdobban a szívem.

    De jó tudni, hogy a valszeg videoklippesen összevágott akciókban a srácok "taktikailag" helyesen kerítik be a rosszakat. Mondjuk ha nem szólnak róla, szerintem senkinek sem tűnik fel semmi különbség.

    Persze szurkolok nekik, jó lenne egy fasza kis háborús mozi, de ez egyelőre nekem csalódás.
  • kalapos01 #3
    A taktikai része lesz realisztikus. Te tényleg azt vártad, hogy a marketingesek által összevágott anyagból leszel okos?
  • Garou #2
    Kedvenc legrealisztikusabb részem, amikor megküldik a kocsit rakétával, és lángözönben elkezd szaltózni, ahogy felrobban.

    Ha nem szólnak, hogy a szereplők hivatásosak, akkor senki sem jön rá. De legalább újdonság, hogy voltak szakértők a forgatáson, bár szerintem ez minden háborús filmnél igaz, hogy pár veterán ott áll a stábbal, és szakért.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    A 'tudjukkik' pedig pattogatott kukoricával és jegyzetfüzettel felfegyverkezve ülnek be majd rá, és első kézből ismerhetik ki a taktikai elemeket...