Szekeres Viktor

A hónap mozis plakátja az Oppenheimeré

Erős plakátot kapott Christopher Nolan új filmje.

Nem vagyunk elfogultak, de miképp decemberben, úgy ebben a hónapban is kénytelenek vagyunk Christopher Nolan új filmjének, az Oppenheimernek kiosztani a hónap legjobb plakátja címet, pedig még csak május elején járunk. A sokak által várt alkotás marketingjéből a plakátok terén mindenképp kihozzák a maximumot, legalábbis ami a figyelemfeleltést illeti.

Christopher Nolan kapcsán mindig meg szoktuk jegyezni, hogy manapság nagyon kevés olyan rendező van, akik filmjének érkeztére a rajongói réteg felkapja a fejét, ugyanis manapság nagyon kevés olyan rendező van, akiknek a filmjét csak és kizárólag a nevükkel el lehet adni, amit jól mutat, hogy a COVID által megtépázott Tenet előtti öt filmjének nyitóhétvégéje sorban 158, 63, 161, 48 és 50 millió dollár volt, döbbenetes összegek, ezen rendezései amerikai összbevételek pedig 188 és 535 millió dollár között ingáztak, csupa-csupa siker.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Azt vélheted úgy, hogy nem teljesített volna jól, de nem azért, mert szerinted katyvasz volt. Hanem mondjuk azért, mert nem érdekes a felütése vagy rossz a reklámja. Azt, hogy katyvasz, csak az tudja, aki látta. Tőled sem kérdezi meg senki, hogy miért nézted meg, ha katyvasz. A sikert az hozza, hogy megnézik, nem azt, hogy megnézés után milyennek találják.
  • Macropus Rufus #3
    "hogy a COVID által megtépázott Tenet"
    hát sztem ha nincs covid akkor sem teljesített volna túl jól az a film. Egy katyvasz, sztem.

    Ami az Oppenheimert illeti: remélem nem engedik Nolan-t a hangkeverő közelébe sem. A filmjeinek szinte mindegyikében a hangsáv nem picit indokolatlanul hangos. Ami gáz.
    Szóval remélem itt nem lesz ilyen. Am. a film várós a részemről.