Szekeres Viktor

Új képek Christopher Nolan következő filmjéből

Jöhetne már az Oppenheimer új előzetese.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most a Total Film, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé - többek között a lap Twitter oldalán. A mellékelt fotók az új Christopher Nolan-filmből származnak.


Az Oppenheimernél Nolan egyébként megint csak forgatókönyvíróként támogatta meg saját rendezését, aminek az amerikai premierje júliusban lesz. A filmet a Warner helyett ezúttal a Universal Pictures gyártja, és az, akárcsak a Dunkirk, a II. világháború egyik kiemelt pillanatát dolgozza majd fel, J. Robert Oppenheimer az atombomba fejlesztésében elfoglalt szerepére koncentrál.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noland #1
    Tulajdonképpen bármilyen témából lehet jó filmet készíteni. Értő kezek bármiből jó alkotást faraghatnak. Azt nem értem csak, ezekben az időkben, mi értelme atombombás filmet forgatni/nézni, hacsak nem az elrettentés a cél.