Szekeres Viktor

Itt van a 2012-es Star Wars-premier előzetese

Sokan már a premier előtt háborognak, hogy nekik nem kell 3D-s Csillagok háborúja, mégis nagyon sokan kíváncsian rá, hogy mit tudott kihozni az Industrial Light & Magic a Star Wars-saga első részéből.

A plakátot már láthattuk pár napja, de most már az előzetese is elérhető a Star Wars I. rész: Baljós árnyak 3D-nek (Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D), köszönhetően annak, hogy hétvégén debütált az amerikai mozikban - nem túl sok néző előtt, hiszen A három testőr kópiái előtt volt látható. A nemsokára idehaza is vetítésre kerülő trailer jórészt a térhatású filmek előtt lesz megtekinthető, de az amerikai példa alapján itthon is bemutathatják a 2D-s verzióját a hagyományos módszerrel adott filmek előtt.


A Baljós árnyak 3D-s verziója, melyen George Lucas elmondása szerint a legmodernebb technológiával rengeteget dolgoztak Amerikában február 10-én kerül bemutatásra, idehaza azonban már február kilencedikétől látható lesz az Intercom forgalmazásában, természetesen zömében szinkronos verzióban. Most már csak az a kérdés, hogy a Baljós árnyak az eddig világszerte elért 924,3 millió dolláros bevételét meddig lesz képes növelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #9
  Ez a video link el sem indul....
  Hulye reklam jon fel
 • sajtosnudli #8
  Semmi. Megmondom őszintén nekem nem is hiányoznak nem szeretem a klasszikus trilógiát a karakterek jobban tetszenek az újban.
 • syn7h37ic #7
  Hány bőr van még A Skywalker Saga-n? Nem mondom, hogy rossz, sőt szórakoztató mind a hat rész, de amit Lukas csinál, az már túl sok. Mi lesz a beígért folyatásokkal?
 • boond #6
  :lol:

  jackoneill90
  Az összes rész meg lesz csinálva, évenként 1 lesz moziban.
 • kalapos01 #5
  Nem újítanak fel semmit. 3D-sítenek.
 • Nailyenugysincs #4
  én lehet h megnézem majd moziban mert amikor kiadták akk még kicsi voltam. az egyetlen amitől félek h új szinkront fognak rárakni és ezzel elbarmolják az egészet mint ahogy szokták mostanában nagyjából az összes szinkront.
 • jackoneill90 #3
  A videón nem is a legrégebben forgatott film van. Én athittem azt újítják fel. Átverés. Miért nem azt újítják fel mindeféle új animációkkal cgikkel
 • kalapos01 #2
  Aha. Szóval neked a Star Wars-filmek a rendezés miatt nem tetszettek. Remek sztori, zseniális karakterek, kiváló zene és effektek, de a hozzá nem értő rendezés tönkretette mindezt. Válassz egy jelenetet és azon keresztül fejtsd ki, hogy miért lett leforgatva szörnyű, pedig papíron remek volt.
 • Bulics #1
  Lucas a világ egyik legrosszabb rendezője. Nemcsoda hogy az 5. és 6. részt nem ő csinálhatta. Az első hármat ő csinálta és láttuk mi lett belőle. A pasas teljesen kiöregedett. Semmi új ötlet csak a régi filmek újra újra eladása. A Thx-1138 felújított verziójába (bár én még csak azt láttam) pelepakolt 2 mázsa akciójelenetet, ezek lettek a film legunalmasabb jelenetei. Komolyan, a saját filmjeit tesz tönkre, ráadásul tölünk az egykori csillagok háborúja (mert a baljós árnyak előtt még így hívtuk a starwars-t) rajongóitől elvett egy álmot, az új filmekkel...