Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős Akira főszereplője?

Úgy tűnik, hogy most már semmi sem ment meg minket attól, hogy Amerika majdnem 100 millió dollárból elkészítse az Akira amerikai, élőszereplős verzióját, mely főszereplője az új Tron-filmből érkezhet.

A Variety értesülései szerint mostanra minden akadály elhárult az amerikai, élőszereplős Akira leforgatásának útjából, ugyanis a Warner Bros. megadta a zöld utat a produkciónak. A lap szerint a rendezői feladatokat az Ismeretlen férfit és Az árvát rendező Jaume Collet-Serrára bízták, ráadásul már az egyik főszereplőre is rátaláltak, aki nem más lesz, mint a Tron: Örökségből már ismert Garrett Hedlund, aki Kanedát fogja alakítani, bár az új Akirában lehet, hogy másképp fogják hívni a karaktert.


Az, hogy mikor kerülhet moziba az Akira, még nem ismert, azonban legvalószínűbbnek a 2013-as premierdátum tűnik, hiszen a forgatás februárban fog kezdődni, a költségvetés pedig 90 millió dollár lesz. A Katsuhiro Otomo mangáján alapuló 1988-as anime klasszikus sci-fi cyberpunk disztópiát varázsol a néző elé, csakhogy ezúttal a helyszín nem Neo-Tokió lesz, hanem Új Manhattan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #13
    Kiralynak tunik a dolog..nem az lesz a tortenete mint az eredetinek, nem ugyanott jatszodik, demeg a szereploket is mashogy hivjak majd...Szerintem inkabb legyen Elveszett Fiuk 5 a cime....ilyen alapon....
  • EnxTheOne #12
    Hát tényleg nincs benne sok akcio, de a történet nagyon jo.
    Szerintem csak annyi változtatás kéne hogy a harmadik világ háboru után játszodjon. (Scifi buzi vagyok :D)
  • NovaTerra #11
    Az a baj a Jin-Roh-val illetve egyáltalán nem baj, hogy viszonylag nem látványos. Bár jó filmet lehetne belőle csinálni, de a stúdiók többsége az egyszerű, könnyen emészthető filmekre ad pénzt inkább.

    Ja és pótold az Akirát. :) Legalább annyira alapmű, mint a Ghost in the Shell.
  • EnxTheOne #10
    Monjuk akirát még nem láttam. :S

    Élöszereplös filmnek a "jin roh"-nak örülnék nagyon.
  • EnxTheOne #9
    Ez is olyan lesz mint a dragon ball film? :D
  • NovaTerra #8
    Meg ugye Akirában a srácok 16-17 évesek. Persze lehet emelni a korosztályt is, ha már a helyszín más, vélhetően a nevek is. Csak a történet szerves része, hogy a kölykök lázadnak, még nincs kialakult világképük, nem tudják az érzelmeiket kezelni, mint Tetsuo.
  • Sippie #7
    Új Manhattan :D:D hát nagyon eredeti, átamerikásítani...
  • Seth #6
    Keanu a Cowboy Beebop-ból Spike-nak tökéletes lenne, de Kaneda sehogy sem illik hozzá szerintem. Ez a srác meg egész jó volt a Tron-ban, de a végén úgysem fog számítani,mert a film semmiben nem fog majd hasonlítani az eredetire :D
  • winnie #5
    ezen a kommenten is látszik, hogy hollywoodnak igaza van, a többséget sz érdekli, hogy milyen a színész arca, hogy ki szép és nem szép - a színészi játék vagy egyéb alkalmasság háttérbe szorul. ez van, a néző egyre felületesebb lesz.

    (nem, olyanra még nem volt példa, hogy egy teljesen átlagos embert fényképekre felturbóztak, vagy valaki egy szerepre teljesen átalakítottak, ez még a jövő zenéje.)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Ez a nyálas képű?! Jézusom!
    Elhiszem, hogy Keanu Reeves kicsit öreg lett volna a szerepre [ha vállalta volna], de minimum 100 alkalmasabb, mint ez a kis senki.