Szekeres Viktor

Újabb 2 éven át folytatódik a Simpson-család

Néhány napon át tartó patthelyzetet követően a Simpson-család színészei beleegyeztek fizetésük csökkentésében, így a 24. és 25. évadért már csak epizódonként 70 millió forint körüli összeget fognak kapni.

A 20th Century Fox bejelentette, hogy 2 további évadon át folytatni fogja a Simpson-család (The Simpsons) című animációs sorozatot, ami azt jelenti, hogy 2012/13-ban a huszonnegyedik, míg 2013/14-ben a huszonötödik évad kerülhet adásba az amerikai Fox csatornán. Ezen megbízatás teljesítésével 559-re fog ugrani a sorozat epizódjainak száma.

A hír azért is jelenthet megkönnyebbülést a rajongók számára, mert éppen a napokban intézett a gyártó ultimátumot az animált karaktereknek hangjukat kölcsönző színészek irányába, hogy ha nem mondanak le gázsijuk majdnem feléről, akkor nem tudják folytatni a sorozatot. Egy Simpsons-epizód előállítási költsége ugyanis 5-7 millió dollár között van, köszönhetően többek között a színészek 440 ezer dolláros részenkénti fizetésének. A hírek szerint ezt végül nagyjából 30%-kal sikerült lefaragni, de arról nincs információ, hogy végül a színészek megkapták-e a követelt részesedést a sorozatos jövőbeni járulékos bevételeiből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!