Szekeres Viktor

Itt a Schwarzenegger-rajzfilm előzetese

Arnold Schwarzenegger nem kispályázik, hiszen tervezett animációs filmje képregény és mozifilm formában is meg fog jelenni. A volt testépítő és kormányzó természetesen szinkronhangként részt vesz a produkcióban.

A CineWebradio és a Deadline információi szerint maga Arnold Schwarzenegger jelentette be a Cannes-ban rendezett tévés vásáron, hogy 2012. végén bemutatásra kerül új animációs sorozata. Sőt, nem fogja ennyivel beérni, hiszen a volt kormányzó szuperhős kalandjai nem csak a tévében, hanem a moziban és képregény formájában is elérhetőek lesznek.


A The Governator a tévében a tervek szerint 52 epizód hosszúságú lenne, s emellett, illetve ezután kerülne bemutatásra a mozikban 3D-ben egy kísérőfilm, 2013 elején. Mint ahogy az az előzetesből is kiderül, a The Governator nem csak Arnold Schwarzenegger történetét dolgozza fel, hanem a kinézetét is kölcsönveszi, s természetesen a főhős hangját is a színész fogja kölcsönözni. (A tervek szerint egyébként a The Governator erős internetes tartalommal is fog bírni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noland #7
    miért nem már Penetrator? haha
  • fika ferenc #6
    Az emberek miert nem tudnak tisztessegben megoregedni lol
  • Szefmester #5
    Hmm... azt hittem ez az egész Governator-os dolog április 1.-i tréfa. Én legalábbis addig nem is hallottam erről a "gyöngyszemről".
  • Kensin #4
    Monnyuk még mindig jobb, mint néhány mai "remekmű" :)
  • Dynamic #3
    Igen, ez az a stílus ami 20 évvel ezelőtt még menő volt a Sky Channel-ön szocializálódó kisiskolásoknak.
  • halaszlo #2
    Háá, háá, hát ez nagyon gáz!!!
  • Kensin #1
    2:20 - hősünk látta a Mátrixot :)