Szekeres Viktor

Rebootolják a Frédi és Béni animációs sorozatot

Sokak kedvence volt, s talán még mai is az a hatvanas években született, hat szezont megért Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki kalandjairól szóló Flintstone-család, mely nemsokára rebootot kaphat.

A Deadline értesülései szerint a kőkorszaki szakik, Frédi és Béni újjáélednek, ugyanis a Family Guy, az Amerikai fater és a The Cleveland Show készítője, Seth MacFarlane végre megkapta a Flintstones tévés és filmes jogait. A procedúra hosszadalmas volt, de minden bizonnyal a kedvező végeredményt elősegítette az, hogy az író a 20th Century Fox támogatását élvezte, mely stúdiónál készülne a projekt.

A klasszikus, 60-as évekbeli Hanna-Barbera animációs sorozat annak idején 6 évadon át keresztül volt látható hetente főműsoridőben és nézettségi rekordját 30 évig nem tudta másik rajzolt sorozat megdönteni - ez végül a Simpson-családnak sikerült. A jelenleg az élőszereplős Ted című filmen rendezőként dolgozó MacFarlane a jövőben akár moziba is viheti a Flintstone-projektet, hiszen a jogok egészestés filmekre is vonatkoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Az első hozzászólásra reagáltam, ami a filmmel kapcsolatos.

    De ha animáció: abból sem kérek.
  • Yutani #7
    "A jelenleg az élőszereplős Ted című filmen rendezőként dolgozó MacFarlane a jövőben akár moziba is viheti a Flintstone-projektet, hiszen a jogok egészestés filmekre is vonatkoznak."

    Ebben benne van az élő szereplős mozifilm lehetősége, szóval Zombee nem beszélt hülyeségeket. Igaz, a cikk elsősorban a TV-s animációs sorozatról szól.
  • fergusonpapa #6
    sztem jólesz.város.
  • Timbu #5
    A wiki szerint a 60-as évek után is készült jó pár epizód. Emlékszem, nagyon régen a Cartoon Network-ön ment valami olyan változat, amiben nyomozók voltak.
  • cateran #4
    Jo latni, ahogy egyes emberek nagyvonaluan kihagynak szavakat..."Rebootolják a Frédi és Béni animációs sorozatot"

    Az animacios szo melyik resze nem ertheto?
  • Zombee #3
    1. Az 20 éve volt.
    2. John Goodman, Rick Moranis... azért ez nem mindegy.
    3. A 2. rész már fos, Baldwin ide, Baldwin oda.
    4. Minden ilyen feldolgozás manapság gagyi.
    5. Egyébként is mi szükség van rá?
  • xido #2
    A John Goodman-Rick Moranis film egész tűrhető volt annak idején...
  • Zombee #1
    NE!