Szekeres Viktor

Clint Eastwood ismét színészkedik

Nagyjából három éve láthattuk utoljára moziban színészként Clint Eastwoodot, de ha minden jól megy, akkor jövő év vége felé ismét feltűnik a kamerák előtt. Ami meglepő, hogy mindezt egy első filmes rendező filmjében.

A Deadline értesülései szerint Clint Eastwood azt tervezi, hogy ismét a kamerák elé áll. Ez azért nagy szó, mert az elmúlt időszakban évenként egy rendezéssel előálló filmes nem nagyon színészkedett, utoljára 2008-ban, a Gran Torinóban láthattuk, azelőtt pedig 2004-ben a Millió dolláros bébiben. (Érdekesség, hogy Amerikában mindkét film átlépte a 100 millió dolláros bevételi határt.)

Ha helytállóak a lap értesülései, akkor Hollywood legendája a Trouble with the Curve című filmben szerepelhet. A Robert Lorenz által rendezett, és Randy Brown által írt történetben Eastwood egy baseballos játékosmegfigyelőt alakítana, aki fokozatosan veszíti el látását a kora miatt. A filmben a lányával elindul egy utolsó utazásra Atlanta városába, hogy ott figyeljen meg tehetséges sportolókat. Clint Eastwood valószínűleg azért vállalja a szereplést az első filmes Lorenz keze alatt, mert annak idején már A szív hídjainál is ő volt a rendezőasszisztense, s azóta további hét alkalommal dolgoztak együtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!