Szekeres Viktor

Rekordot döntött a Star Wars

Az új Star Wars-kiadvány hiába áll 9 lemezből, s kerül ezért sokkal többe, mint egy hagyományos filmes DVD, könnyedén vált minden idők legnagyobb példányszámát produkáló Blu-ray-megjelenésévé.

Hiába egyes nagyszájú "rajongók" bojkottfenyegetése, a Star Wars: The Complete Saga címen megjelent 9 lemezből álló Blu-ray gyűjtemény máris rekordot döntött, hiszen a formátumból még sosem adtak el ennyit ilyen rövid idő alatt. A 40 órányi extrával megpakolt kiadvány nemzetközileg 1 millió példányban kelt el, s ezzel 84 millió dollár bevételt termelt - csak Amerikában egy hét alatt 515 ezer darab talált gazdára, ami a meglehetősen magas, prémium ár miatt valamilyen szinten meglepetés.

Persze a Lucasfilm és a 20th Century Fox semmit sem bízott a véletlenre, még tavaly augusztusban elkezdték kampányukat, mely így 13 hónaposra nyúlt. A Csillagok háborúja legnagyobb rajongóinak mostanság nincs oka panaszkodni, hiszen a sosem látott képminőséggel bíró kiadvány megjelenése mellett jövő év elején megnézhetik a 3D-sre konvertált Baljós árnyakat, s jelenleg is tart az SW-univerzumban játszódó animációs sorozat, a Star Wars: A klónok háborúja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Rozgo #6
  Szia!
  Könyvben már létezik a folytatás trilógia. :)
  Timothy Zhan írta, és még 2v3 könyvet.
  Azokat megnézném én is, felőlem lehet CGI is.
 • orkaman #5
  azért a célközönségbe belefér egy-két felnőtt is?
  a fiammal szoktam nézni a CN-ön, de csak kifogás, amúgy is nézném :P

  amúgy szerintem:
  - ha ebből lesz még több pénzük és van esély új epizódokra akkor legyen, én ne veszem meg és nem nézem meg 3D miatt, de ha valakinek ez kell hát ő pénze
  - még egy gyengébb CGI minőségű sorozatot is el tudnék viselni.
  - az mondjuk még jobb lenne ha valaki egy új "univerzum"-ra való ötlettel egy hasonlóba kezd, és semmi köze nem lenne a SW-hoz, és csak az anyagiak döntenék el hogy lesz kövekező vagy nem. Ha jó akkor jöjjön kétévente egy új film, ha nem akkor süllyesztő.
 • kisspepe #4
  Inkább fordítsa az összeget az élőszereplős sorozat elkészítésére. Nem mondom egy harmadik trilógia is jó lenne. Kíváncsi lennék mi lesz Vader és a Császár halála után, de az élőszereplős sorozat az még jobb lenne.
 • Grodt #3
  Ha most itt az animációs sorozatra gondolsz, akkor azt azért ne felejtsd el, h ott nem a felnőttek a célközönség, hanem a gyerekek. Rá kell őket is szokatni az sw-re, aztán ha egy kicsit nőnek, jöhetnek a filmek, és már fel is nőtt egy újabb sw kocka generáció.
 • Szefmester #2
  Szerintem inkább ne kezdjen bele egy új trilógiába még ha akarna se. Adja oda a rendezést meg minden egyebet egy rajongó és hozzáértő embernek aki nem fogja Jar-Jarokkal meg teszetosza robotkatonákkal megpakolni a filmeket csak mert azok aranyosak voltak.
 • Gulyu84 #1
  A pénzből fedezhetnének egy 3. trilógiát. Kár, hogy a jó öreg Lukács György már csak a sokadik bőr lehúzásából él :(