11
-
tizedes1 #11 egy senki által nem nézett műsor???
Te miről írsz egyáltalán???!!???
BL, a senki által nem nézett műsor.......... ja, ha te nem nézed, akkor ...... xD -
zetortraktor #10 "OMG, semmi köze a cikkhez ..."
Valószínűleg nem jutottál el odáig, hogy a TV2-nek nem csak egy csatornája van. Nem a TV2-n volt rekord, de a TV2-nek hozott rekordot a BL. Meg pénzt is. -
yossarian14 #9 Szánalom...
Du.ják fel a nézettségi adataikat a seggükbe! -
"Nézettségi rekordot hozott a TV2-nek a Bajnokok Ligája"
OMG, semmi köze a cikkhez ...
"a TV2 férficsatornájára."
Pf, férficsatorna ... az meg mi? :D -
orkaman #7 nem nézik sokan az F1-et, de mivel hétvége 14:00 vagy reggeli sávban, kivétel 1-2 esti, ott nem nagy a nézőszám tehát kvázi ez is megteszi.
(szerintem) -
kalapos01 #6 MIért lenne szégyen, hogy egy senki által nem nézett műsort nem adnak és helyette olyat adnak, amit sokan néznek? A Forma-1-et sokan nézik, persze, hogy nem pakolják el. -
Végül is alig hazug a cikk címe. -
tizedes1 #4 UPC-m van, de nem láthattam a meccset! A reklámjuktól is hányok, mert vagy úpécé direkt, vagy júpíszí dájrekt, mert C-vel írják, nem kával.... 11111, mindegy.
Még nem volt olyan évem, hogy egy Bajnokok Ligája kedd-szerda napon ne láttam volna közvetítést.
Se M1, se TV2, .... PRO4 ???!!! b@@@@sszák meg! A Retek-klub mellett a "csigakettő" is elmehet a búsba!
Legalább a sör hideg volt :)(
-
spetiboy #3 Szerintem meg szégyen, hogy ilyen módszerhez folyamodik a tv2. Csak hogy nézzék azt a sz..@ros PRO4-et. Miért nem lehet normálisan, egy ismertebb és elérhetőbb csatornára tenni. És miért kell több csatornán adni..? Az RTL Klub se rakta át másik csatornára a Forma1-et. Ezt is csak Magyarországon lehet megcsinálni.. Köszönjük TV2!! -
winnie #2 kábé háromszor ennyien. és az a tv2-nek bukás lett volna. itt ennyi néző hatalmas siker. ez viszont kvázi feltette a térképre a pro4-et sokaknak. legalább tudnak róla. -
Nailyenugysincs #1 de hamaradt volna a tv2-n akk 5ször ennyien nézték volna. vagy többen.