Szekeres Viktor

Max Payne-es segítséget kap a Die Hard 5

Hiába versengtek jó nevű rendezők a Drágán add az életed!-széria ötödik részének rendezéséért, végül a két gyenge és két közepes filmmel rendelkező John Moore-ra esett Bruce Willis választása.

A Deadline megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint John Moore, a Max Payne - Egyszemélyes háború és az Ómen újkori feldolgozásának rendezője dirigálhatja a Die Hard, azaz a Drágán add az életed!-sorozat ötödik részét. Korábban úgy volt, hogy Noam Murro (Zseni az apám) kapja meg a filmet, azonban ő végül a 300 folytatásához, a 300: Battle of Artemisia-hoz kötelezte el magát. Moore olyan, nála sokkal jobb rendezőkkel versengett a megbízatásért, mint Joe Cornish, Justin Lin és Nicolas Winding Refn.

A hírek szerint John Moore végül Bruce Willist győzte meg John McClane karaktere iránti rajongásával, s azon ígéretével, hogy egy akcióktól roskadozó filmet fog forgatni minimális számítógépes segítség igénybe vételével. Jelen állás szerint a forgatásra Oroszországban fog sor kerülni, de ez még megváltozhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #17
    Maradjunk annyiban, hogy a Max Payne minden téren szar film volt. Sami Järvi forgatókönyvét kidobták, a végén csak statiszta lett belőle, pedig a játékokat ő írta. A rendezőt kiveséztétek. A színészek kegyetlen szarok, Marky Mark lehet, hogy akció sztár, de a kis kappan hangjával, érzelem mentes arcával, és töklámpa termetével az egyik legnagyobb casting fail. Mila Kunis meg csak szimplán túlértékelt, divatszínész.
    Ha már muszáj volt moziba küldeni Payne-t, lehetett volna animáció az eredeti hanggal, fizimiskával (a második filmben már nem a stáb tagjairól mindtázták a szereplőket, hanem valódi színészekről).
  • Reg5 #16
    A DH4 első 20 perce rettenetes volt, de aztán nagyon fasza film lett.
  • wraithLord #15
    Nem volt rossz a Max Payne, csak nem volt Max Payne. :)
    Mindegyik rész jó volt, nem kellett volna abbahagyni a harmadiknál, John McClane-ből soha nem elég, és nem lehet elrontani. :D Csak csinálják már, könyörgöm! X)
  • tomboy013 #14
    A Die Hard-ot a 3. rész után kellett volna befejezni, mert az még nagyon király volt. A 4. részt felrántott szemöldökkel néztem végig. John McClane-t valahogy nem sikerült összeegyeztetnem a számítógépes bűnözés fogalmával. Neki ez nagyon nem való. De ez csak az én véleményem persze. Félek hogy az 5-öt is elcseszik. De ne legyen igazam.
  • unrealnoise #13
    hát ezek hülyék. Aztán majd csodálkoznak ha gyenge, középszer lesz a film és a kutya sem megy el rá a moziba... nevetséges, hogy nem találtak jobb nevet...
  • AZTA #12
    De remélem ebbe már nem ilyen nagypapa stílust akar nyomatni mint a 4-be...túlléphetne már a korán mint Stallone tette. A RED-be is mintha valami kisnyugdíjas lett volna. Nem szószerint értem, de remélem átmegy a többi olvasónak mire gondolok :)
  • bertino #11
    "minimális számítógépes segítség igénybe vételével"

    aha.
  • m minnifield #10
    miben tért el a rendező a forgatókönyvtől? melyik jelenet lett másképp leforgatva mint ahogy a forgatókönyv leírta? hol volt a rendezésben előre nem tervezett rögtönzés, ami kimaradt a forgatókönyvből?
  • KRTuning #9
    Inkább ezt folytassák mint valami alkonyatot...
  • Axlkenobi #8
    Hát nem a legjobb döntést hozták az tuti, bár nekem már a jelöltek se jöttek be. Moore végülis vizuálisan nem rossz, a Max Payne képi világa jó volt, szerintem inkább a kellő hangulatot nem tudja megfelelően megteremteni.

    Remélem nem lesz igazam, és végül egy pöpec DH filmet fog levezényelni. Bízom Bruce-ban, hogy tudja mit csinál.