Szekeres Viktor

Előzetes alapján a Halhatatlanok jobb lesz, mint a 300

A 300 hatalmas sikere óta a közönség valószínűleg már jó ideje vár egy hasonló filmre: a novemberben bemutatásra kerülő Halhatatlanok ismét egy, a ókori görög mitológián alapuló történettel fog előrukkolni.

Azt ugyan pontosan még nem tudni, hogy itthon mikor mutatják be Tarsem harmadik filmjét, a Halhatatlanokat (Immortals), de nagy valószínűséggel mi is novemberben láthatjuk akárcsak Amerika - náluk a bemutató pontos dátuma november 11-e. A Relativity Media és Universal Pictures közös filmje az ókori Görögországban fog játszódni, s amint azt Tarsem eddigi filmjeiben (A sejt, Zuhanás) már megszokhattuk, meglehetősen látványorientált is. Az új, sorrendben hármas számú előzetes azonban nem csak az akcióra és az effektekre koncentrál, hanem a történetre is.


A filmet, melyet a korszellemnek megfelelően természetesen 3D-ben is meg lehet majd nézni olyan nevek fémjelzik, mint Freida Pinto, Mickey Rourke és Henry Cavill - utóbbi most Tézeuszt fogja alakítani, de nemsokára megkezdi a forgatást a Man of Steelben, ahol Clark Kent, azaz Superman lesz. Az Immortals korábbi munkacímei Dawn of War, illetve War of the Gods volt, ezekből már eddig is következtethettünk arra, hogy az istenek kiemelt szerepet fognak játszani a sztoriban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #18
    ahogy picard kapitany mondana: WHAT THE FUCK IS THIS SHIT?!
  • Wittgen #17
    Márpedig ez nagyon jól néz ki, simán elmegyek rá, megéri már csak a látvány miatt is az ezrest.
  • a_n_d_r_e_w #16
    Meg mindig brutalisan gagyinak hat es a story sem tunik tul jonak, 1:09-hez hasonlo "filmtrukkok" meg kb a 30 evvel ezelotti szintet hozzak

    nem is egy ligaban jatszik a 300-al
  • jaspercry #15
    Mi egy filmet néztünk?
    Sin City ,300,technikailag egy egyedüláló ,Persze a story-az más kérdés,az egyik egy legenda!(300),a másik meg egy képregény feldolgozás, te mit vártál tőlle!
  • jaspercry #14
    Osztom a véleményed!(Titánok harca 2 :) ,nekem az is fake volt)
    A 300-az ezzel szerintem nincs egy horizonton......
  • narumon #13
    Hát nekem ez nem jobbnak tűnik hanem egyenesen gagyinak :o
  • opeca #12
    Hát azért az nem feltétlen divatfilm. Szerintem érdekes darab. Igazából nagyon igényes a látványvilága. Tényleg mintha mozgó festményeket néznél, nagyon jól eltalált, az más kérdés, hogy én egy "realisztikusabb" variációnak talán jobban örültem volna, de ettől függetlenül szerintem tényleg nem a tucatfilm kategória.
  • opeca #11
    Hát ez ilyen lassítás effektek ezerrel és annyi. De mintha már lett volna itt ez a videó. Akkor is azt mondtam, hogy egy nagy üres valami lesz az egész film.
  • Dynamic #10
    Nálam is sokkal gagyibb hatása van,az Immortalsnak, mint a 300-nak. Eredeti vagy jobb effektet nem látok benne, nem értem miben tűnik jobbnak. A 300 effektezése, színkezelése érdekesebb, "képregényszerűbb" míg az Immortals erőtlen, és nekem is olyan nagyon kosztümös.
  • Destro #9
    "körítés meg senkit nem érdekel, ha a történet nulla"
    Pedig mostanság már olyan filmek is vannak, ahol a körítés pótolja a nem is létező történetet, pl Transzformátorok I-III :)