Előzetes alapján a Halhatatlanok jobb lesz, mint a 300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy picard kapitany mondana: WHAT THE FUCK IS THIS SHIT?!
anti hero
Márpedig ez nagyon jól néz ki, simán elmegyek rá, megéri már csak a látvány miatt is az ezrest.
Meg mindig brutalisan gagyinak hat es a story sem tunik tul jonak, 1:09-hez hasonlo "filmtrukkok" meg kb a 30 evvel ezelotti szintet hozzak
nem is egy ligaban jatszik a 300-al
nem is egy ligaban jatszik a 300-al
One Vision. One Purpose.
Mi egy filmet néztünk?
Sin City ,300,technikailag egy egyedüláló ,Persze a story-az más kérdés,az egyik egy legenda!(300),a másik meg egy képregény feldolgozás, te mit vártál tõlle!
Sin City ,300,technikailag egy egyedüláló ,Persze a story-az más kérdés,az egyik egy legenda!(300),a másik meg egy képregény feldolgozás, te mit vártál tõlle!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Osztom a véleményed!(Titánok harca 2 😊 ,nekem az is fake volt)
A 300-az ezzel szerintem nincs egy horizonton......
A 300-az ezzel szerintem nincs egy horizonton......
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Hát nekem ez nem jobbnak tûnik hanem egyenesen gagyinak :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hát azért az nem feltétlen divatfilm. Szerintem érdekes darab. Igazából nagyon igényes a látványvilága. Tényleg mintha mozgó festményeket néznél, nagyon jól eltalált, az más kérdés, hogy én egy "realisztikusabb" variációnak talán jobban örültem volna, de ettõl függetlenül szerintem tényleg nem a tucatfilm kategória.
Hát ez ilyen lassítás effektek ezerrel és annyi. De mintha már lett volna itt ez a videó. Akkor is azt mondtam, hogy egy nagy üres valami lesz az egész film.
Nálam is sokkal gagyibb hatása van,az Immortalsnak, mint a 300-nak. Eredeti vagy jobb effektet nem látok benne, nem értem miben tûnik jobbnak. A 300 effektezése, színkezelése érdekesebb, "képregényszerûbb" míg az Immortals erõtlen, és nekem is olyan nagyon kosztümös.
"körítés meg senkit nem érdekel, ha a történet nulla"
Pedig mostanság már olyan filmek is vannak, ahol a körítés pótolja a nem is létezõ történetet, pl Transzformátorok I-III 😊
Pedig mostanság már olyan filmek is vannak, ahol a körítés pótolja a nem is létezõ történetet, pl Transzformátorok I-III 😊
Szerintem a cím érthetõ, "az elõzetes alapján". Ennyi, a cikk írója vagy ki tudja ki az elõzetes alapján jobbnak gondolja mint a 300-at. Más kérdés, hogy szerintem sincs igaza, ez a film nekem kicsit túl kosztümösnek tûnik, a 300-nál nem éreztem ezt, pedig ott is rengeteg kosztüm volt, de valósághûbb, ez talán kicsit mesésebb. A film nem feltétlenül lesz rossz, sõt talán jó is lesz, de a 300-at szerintem se látványban, se hangulatában nem tudja felülmúlni. Plusz ott a tapasztalat, hogy az elmúlt években a filmek 90%-nál amit el lehet szúrni azt el is szúrják, úgyhogy ez ennél a filmnél is fennáll. Fõként a sztori a gyenge pont már évek óta, ezzel szokták agyonvágni a filmet és a nézõket. A körítés meg senkit nem érdekel, ha a történet nulla.
Trailer alapján a közelébe se ér.
Tonight we dine in... subway? Really?
Tonight we dine in... subway? Really?
Egy elõzetes alapján megállapítani, hogy egyik film jobb, mint a másik elég érdekes. Legközelebb mi lesz, elõzetes alapján megírják a film kritikáját? Mi meg olvashatjuk milyen brutálisan jó film volt.
Bunknak rá, de szerintem viszont az ilyen scifis dolgok meg elijesztik õket.
Szerintem egy közepes egyszer megnézhetõ produkció lesz, de reméljük, hogy tévedek és szuper lesz. 😄
Szerintem egy közepes egyszer megnézhetõ produkció lesz, de reméljük, hogy tévedek és szuper lesz. 😄
A plázacicák nem buknak a szolis izomtiborokra? 😊))
Egy kurva jó képregénybõl szar tömegcucc sikeredett, csak alátoltak egy kis metált. Tudom, hogy sokaknak tetszett, de valami hatalmas csalódás volt.
Egy kurva jó képregénybõl szar tömegcucc sikeredett, csak alátoltak egy kis metált. Tudom, hogy sokaknak tetszett, de valami hatalmas csalódás volt.
Nem mondanám a 300-at divatfilmnek. Plázageneráció? Szerintem ez is mellé. Nem hinném, hogy sok pláza cica megnézte volna a filmet.
Ezt az immortalst meg egy látványos mesének kell felfogni, ami nem feltétlenül rossz.
Ezt az immortalst meg egy látványos mesének kell felfogni, ami nem feltétlenül rossz.
Ehh, akkor meg sem nézem a trailert. Már a 300 is egy gyenge közepes divatfilm volt a plázagenerációnak. Ebben azért bíztam, mert a rendezõje nagyon jó. A másiké csak másolni tud.
Ez alapján az elõzetes alapján abszolút nem jobb a 300-nál...!