Büntet az Alvin és a mókusok 3 előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mindegy, csak valaki magyarázza el nekem, hogy mit jelent az, hogy büntet??? Mikor büntetni egy elõzetes? Egy akciófilmnél vágom, hogy összeszedik a legkeményebb jelenetet és ügyesen összevágják a trailert és odadobják a nézõknek, de egy ilyen családi film mikor tud büntetni?
Argó az, úgy szép. Nem szleng.
A szleng olyan csoportnyelv (szociolektus), mely kis létszámú, sok idõt együtt töltõ, azonos foglalkozású vagy érdeklõdési körû csoportokban születik, és fontos társas szerepet tölt be ezekben a közösségekben: erõsíti az összetartozás érzését, és elkülöníti az adott közösséget a többitõl. (Az a felfogás, mely szerint szleng a modern nagyvárosok – elsõsorban fiatalok által beszélt – alacsony szintû népnyelve, melynek szókincse jelentõs részben a tolvajnyelvbõl származik, még manapság is elég elterjedt vélekedés, bár a modern szlengkutatásban már meghaladottnak számít.)
Tudtad, hogy a szleng a köznyelv? Ha felsõmagyarul akarsz cikket olvasni, javaslom inkább az Élet és Irodalmat az esgé helyett.
...vágod?
Pedig találó a cím. Büntetés végignézni 😊.
Nem tudom, ki hogy van vele, de ezek a régi rajzfilmek digitális újkori verziói egytõl egyig szarok. Eleve gagyi, ahogy kinéz, és még tesznek hozzá egy, az eredetit megerõszakoló "sztorit".
Nem tudom, ki hogy van vele, de ezek a régi rajzfilmek digitális újkori verziói egytõl egyig szarok. Eleve gagyi, ahogy kinéz, és még tesznek hozzá egy, az eredetit megerõszakoló "sztorit".
úgy-úgy! EGY ÚJSÁGÍRÓ NEM HASZNÁL SZLENGET!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Fúúúj, szleng! Fúúj! AZ újságírót onnan lehet megismerni, hogy nem használ szlenget. Azért nem semmi, hogy pár pukkancs kommentelõ min képes problémázni.
Hagyjuk már a szlenget a cikkekbõl, fõleg a címükbõl! Könyörgöm, újságíró lennél!
http://laslow.hu/blog
magyar címmel nem rendelkezik..várj..amm..Alvin és a mókusok 3?😊
és nem,nem érdekel,hogy lehet alcíme,a 2.résznél is leszarta a hazai forgalmazó😊
és nem,nem érdekel,hogy lehet alcíme,a 2.résznél is leszarta a hazai forgalmazó😊