16
-
#16 Hát, egy mátrixnál biztos sokkal következetesebb volt! Az meg kifejezetten tetszik, hogy nem rágnak mindent a szádba, és magyaráznak meg mindent! -
donceleger #15 az összevisszaság nem a cselekmények szálaira értendő, hanem magára a cselekményre! nekem legalábbis értelmetlen volt, mikor kinek az álmában voltunk, aztán a végén mégis csak a pörgött az a szar, szóval akkor semmi sem volt valóságos?
lehet szánok rá időt és majd megnézem még egyszer! -
#14 Ja, marha jó vélemény, főleg hogy egyetlen lineáris szálon mellékágak nélkül fut az egész, az egyetlen dolog ami kicsit kitéríti ebből az a keretes szerkezet! :D -
Reg5 #13 Inception mint összevisszaság? Végülis ez is egy vélemény... -
#12 Habár egyetértek és szerintem is jó volt mindhárom film, Inceptiont egy lapon emlegetni Avatarral azért kicsit durva. Másrészt a divatfikázókat fikázni is divatfikázás. :P -
#11 Az Avatar tényleg rotty :) -
zetortraktor #10 Jelölném a hozzászólás a hét legostobább kommnentjének. -
donceleger #9 Szerintem is jó film ez, sőt hosszú idők óta az egyik legjobb, de az inception egy unalmas elnyújtott összevisszaság, nem mondanám jónak, olyan egyszer nézhető kategória. Az Avatar is ugyanez! Hosszú és pár jól megcsinált jeleneten kívül semmit sem mutat. Nálam ez kevés! -
Old PS Fanboy #8 Szerintem durván jó film volt, de hát muszáj utálni hisz népszerű és sikeres.
Az Inception is szar volt mi?
Meg az Avatart is égetnéd nemde?
-
#7 Szerintem meg jól értékelem a filmeket.
Az ember inkább gondolta volna valami Spielberg szösszenetnek, mint egy Guy Ritchie filmnek, mintha nem is ő csinálta volna.
Monjuk így, hogy igen, mást vártam. Kicsit vagányabbat.
Sokkal vagányabbat. -
Rotyoka #6 az első rész nagyon jó volt, csak ezek szerint nem értékeled a jó filmet -
bonobo #5 Szerintem az 1. nem volt rossz, de jónak sem mondanám, igényesnek igényes volt, de hiányoltam belőle a fifikásságot, a penge észjárást, persze néha volt az is, de az kevés volt, emellett Holmes és Watson inkább a angol kocsmai verekedők benyomását keltették. Persze nem kell mindenáron ragaszkodni a sorozathoz, vagy bármihez, de arra számítottam, hogy meglepnek dolgokkal a film során és ez a meglepetés elmaradt. A vége például abszolút nem tetszett, de kezdő résznek elment a film, remélem ez jobb lesz, bár őszintén szólva a trailere nem villanyozott fel. -
#4 Nem értékeled a jó filmeket. -
kalapos01 #3 Az első tényleg nagyon gyenge volt, de ez a műfaj olyan, hogy simán lehet, hogy a 2. vagy a 3. rész baromi jó lesz. -
#2 Az elsőn is bealudtam, erre szerintem el sem megyek. -
maxy182 #1 Szerintem attól nem fognak többen moziba menni, pláne nem lesz kevesebb kalózfelvétel, hogy nem adnak premiereket Magyarországon... De ők tudják...