Szekeres Viktor

Megérkezett a legújabb videó a Hobbit-hoz

Peter Jackson ismét kedveskedett a rajongóknak egy videóval a Hobbit forgatásáról, s ez a mostani anyag talán még az előzőnél is érdekesebb lett, érdekes dolgokat tudhatunk meg a színfalak mögötti munkáról.

Peter Jackson több videót is ígért a Hobbit-filmek forgatásáról: egyet már láthattunk a munkálatok megkezdéséről, most pedig azok első szakaszának lezárását örökítették meg. A felvételen Peter Jackson a Gollamot alakító és a 2nd unitot rendező Andy Serkis-szel iszogatva mesél a 254 napos forgatás első szakaszának befejezéséről. 54 nap után ugyanis pár hetes pihenőt kap a stáb és a színészek, hogy ne egy erőltetett menetnek tűnjön a forgatás.


De a beszélgetés, valamint a stábtagok megnyilatkozása előtt, miszerint mivel fogják tölteni a rájuk szakadt szabadságot, azért láthatunk még pár részletet is a filmek belső díszleteiből, valamint Gollam egyik jelenetéből is, s abból, hogy miképp válik Gollammá Andy Serkis.

A videó második feléből pedig az derül ki, hogy Peter Jackson a színészekkel és egyes stábtagokkal ellentétben nem megy szabadságra, hiszen előkészítő munkálatokat végez a forgatás folytatásához, felügyeli a már leforgatott anyagok utómunkálatait, valamint egy 17 fős csapat élén öt helikopterrel már azt keresi-kutatja, hogy hol fogják forgatni a folytatás egyes jeleneteit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kferro #7
    Megölik a hangulatot? :)
    Nekem pont, hogy meghozzák. Ráadásul sokkal jobban tudom így értékelni a filmet is. Anno, mikor moziban megnéztem a LOTR három részét, tetszett a film, de igazi szerelmese akkor lettem, amikor megnéztem a 3 x 8 órányi Extrát a DVD-n, s láttam, mennyi munkát öltek bele, hogy elkészüljenek a filmek, s micsoda lelkesedés és alázat jellemezte a csapatot, mind a rendező, mind a készítők, mind a szereplők részéről.
  • Zocsi #6
    Nem értem. Azok az új-zélandi tájak már így is monumentálisak. PJ tudja mitől döglik a légy, és szerintem itt sem teljesít majd alul. A színészi felhozatal igencsak jónak ígérkezik. Valszleg tanultak sokat a LOTR trióból és azt próbálják majd meg überelni - reméljük nem a sztori rovására. Hajrá, várjuk!
  • _Atti_ #5
    Bakacsin erdő..monumentális lesz az:)
  • Narxis #4
    Én is azt hittem de nem bírtam ki és megnéztem, 90%-ban interjúk illetve bemutatják Új-Zélandon a lehetséges helyszíneket amik már így is lélegzetelállítóak.

    Eszméletlen jó lehet szerintem ezen a filmen dolgozni, gyönyörű tájak, persze vannak stúdióban forgatott jelenetek de ott meg a kellékek néznek ki baromi jól, szívesen dolgoznék ott, Peter Jackson-nel meg főleg, látszik, hogy mindent belead ebbe a filmbe is és nem dől hátra, hogy majd a Gyűrűk Ura sikere eladja a Hobbitot is. Persze korai még nyilatkozni, hogy mennyire lesz jó a Hobbit de szerintem nagyon jó kezekben van, a színészek miatt is. Mondjuk hosszú haj és szakáll nélkül nekem Ian McKellen Magneto marad, ez jutott eszembe mikor mondta, hogy hol tölti a szünidőt... :D
  • Etinger #3
    Tudom, hogy CGI, de az ilyeneket jobb nem megnézni... mert megölik a hangulatot... :)
  • gulyasandras #2
    Mit értesz azon, hogy monumentális?

    Az Öt Sereg Csatáján GDT szerint 5-6 hónapot ügyködtek, s lélegzetelállító lesz.
    Ha magára a világra gondolsz, az tágulni fog rendesen, ne zavarjon, hogy csak 310 oldalas a könyv.
  • Stranger666 #1
    Kiváncsi vagyok rá, egyenlőre nem látom, hogy lehet e olyan monumentális mint a LOTR.