Szekeres Viktor

Így fog kinézni a Hobbit főszereplője

Végre (majdnem) teljes életnagyságban láthatjuk az új Bilbót, a Hobbit főhősét. A Gyűrűk ura-trilógiában Ian Holm bújt a hobbit bőrébe, a karakter fiatalabb énjét pedig Martin Freeman fogja alakítani.

Az Entertainment Weekly jelentette meg Peter Jackson jelenleg is forgatás alatt lévő új filmjének első hivatalos fotóit. Az egyik fénykép Gandalfot, illetve Sir Ian McKellent ábrázolja, egy másikon éppen a rendező magyaráz valamit a Bilbót alakító Martin Freemannek. A legnagyobb "durranás" azonban egyértelműen az a kép, melynek előterében csak a Bilbót alakító színész áll teljes menetfelszerelésben.


Mivel a Hobbit-filmek forgatásából még nagyjából 200 nap hátra van (a két rész nagyjából ugyanannyi ideig fog készülni, mint a Gyűrűk ura ugyancsak egyszerre forgatott három epizódja), ezért valószínűleg nemsokára újabb képek fognak kikerülni. Az első rész, a The Hobbit: An Unexpected Journey 2012. december 14-én kerül bemutatásra Amerikában, míg a folytatás, a The Hobbit: There and Back Again 2013. december 13-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #4
    Igen ezzel én is. Ez a film megérdemli!
  • zalrobto #3
    ezzel én is igy vagyok:)))
  • Narxis #2
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Ahogy tettem a Gyűrűk Urával, amikor háromszor, úgy teszek ezzel is: mindkét filmet moziban nézem meg először.