Szekeres Viktor

Nézőcsúccsal fejeződött be a Trónok harca

A Trónok harca azon kevés sorozatok közé tartozik, mely a premier óta összességében nem veszített egy nézőt sem, sőt, több százezren csatlakoztak a rajongói táborba. Folytatás: jövőre.

Bár sokak számára csalódást keltő volt az HBO új sorozatának, a Trónok harcának (Game of Thrones) kezdeti nézettsége, a sorozat bizonyított és évad közben képes volt új nézőkre szert tenni. A 2,3 milliós premiernézettség évad közben 2,7 millióra is megnőtt, az évadzáró epizódot pedig 3 millióan látták. Érdekes összehasonlítás lehet, hogy a csatorna egyik tavalyi, ugyancsak elismert sorozata, a Gengszterkorzó első részét majdnem 5 millióan látták, a évadzárót pedig 3 millióan.

A George R.R. Martin regényciklusa alapján készített fantasy sorozat természetesen jövőre folytatódni fog a második évaddal, az írók már javában dolgoznak a következő 10 epizód forgatókönyvén, hogy július végén kezdődhessen a forgatást, melyet követően várhatóan tavasszal vagy nyáron kezdi el sugározni a végeredményt a csatorna. A finálé már itthon is képernyőre került magyar felirattal a hazai HBO-n, szinkronnal azonban még pár hetet várni kell a katarzisra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #19
    Város sorozatok: The Walking Dead, Game of Thrones
  • hdo #18
    Én sem szeretem ha valaki "a legjobb" címekkel dobálózik, de ez a sorozat valóban megérdemli, több okból is.
  • kalapos01 #17
    Nem sikerült elolvasnod a kommenteket? Nem a legjobb, hanem a legjobb ötben benne van.
  • Victor1103 #16
    Ez a legjobb újonc sorozat idén! Punk-tum
  • hdo #15
    Egyesek még imdb-n is azért adnak neki negatív kritikát, merthogy állítólag egyáltalán nem olyan mint ahogy azt a könyveket olvasva elképzelték ... egyrészt baromság, mert minden úgy történik ahogy a könyvbe le van írva, másrészt a sorozat társrendezője maga a könyvek írója, tehát a látványvilága is teljesen olyan mint ahogy az "meg lett írva" ha tetszik valakinek, ha nem.
  • winnie #14
    "Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :)"

    annyira nem, hiszen a legtöbb, könyvön alapuló sorozat abszolút nem követi a könyveket sem sztori, sem karakterek szempontjából. més kérdés, hogy ilyeneket nem lehet kihagyni.
  • FoodLFG #13
    thx mindenkinek! :)
  • MeoH #12
    Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :)
  • Grodt #11
    Hogy mit nézünk nyáron? Torchwood, Hung, aki szereti True Blood, vagy elkezdesz egy olyan sorozatot, amit még nem néztél. Én is ezt csinálom. Nyáron ha nics dolgom egy 3-4 évados/12 egyórás részekkel/ sorozat az nincs 2 hét és ki van végezve:D:D HIMYM 2. évada egy nap volt:D
  • bmw #10
    Nagyon jo sorozat!!!!
    Csak hat a 9. resz vege sajnalatos reszemrol....