19
-
Rotyoka #19 Város sorozatok: The Walking Dead, Game of Thrones -
#18 Én sem szeretem ha valaki "a legjobb" címekkel dobálózik, de ez a sorozat valóban megérdemli, több okból is. -
kalapos01 #17 Nem sikerült elolvasnod a kommenteket? Nem a legjobb, hanem a legjobb ötben benne van. -
#16 Ez a legjobb újonc sorozat idén! Punk-tum -
#15 Egyesek még imdb-n is azért adnak neki negatív kritikát, merthogy állítólag egyáltalán nem olyan mint ahogy azt a könyveket olvasva elképzelték ... egyrészt baromság, mert minden úgy történik ahogy a könyvbe le van írva, másrészt a sorozat társrendezője maga a könyvek írója, tehát a látványvilága is teljesen olyan mint ahogy az "meg lett írva" ha tetszik valakinek, ha nem. -
winnie #14 "Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :)"
annyira nem, hiszen a legtöbb, könyvön alapuló sorozat abszolút nem követi a könyveket sem sztori, sem karakterek szempontjából. més kérdés, hogy ilyeneket nem lehet kihagyni. -
FoodLFG #13 thx mindenkinek! :) -
#12 Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :) -
Grodt #11 Hogy mit nézünk nyáron? Torchwood, Hung, aki szereti True Blood, vagy elkezdesz egy olyan sorozatot, amit még nem néztél. Én is ezt csinálom. Nyáron ha nics dolgom egy 3-4 évados/12 egyórás részekkel/ sorozat az nincs 2 hét és ki van végezve:D:D HIMYM 2. évada egy nap volt:D -
bmw #10 Nagyon jo sorozat!!!!
Csak hat a 9. resz vege sajnalatos reszemrol.... -
#9 Imp for prezident! -
Yagami #8 Nemsokára indul a Breaking Bad következő évada...én azt várom már tűkön ülve. -
nessboth #7 Dexter, kaliforgia.
-
FoodLFG #6 A sorozat rendben van.
De mit fogunk nézni nyáron ? Ajánljatok valami jót! :D -
#5 Az elmúlt 1-2 évben ez a sorozat vitte nálam a pálmát ... már kezdtem azt hinni, hogy senki sem képes egy normális fantasy sorozatot készíteni (ebben a témában).
Egyébként pont az a baj vele, hogy ez a téma kevesebb embert mozgat meg, mint mondjuk egy Gengszterkorzó. Ezért is a kevesebb nyitó nézőszám. Na meg lehet azt is gondolták, újra valami gagyi fantasyt pakolnak elénk. Nem így lett :) -
cS6Szi #4 Én csak azt sajnálom, hogy a csatákat kihagyták eddig. Nyilván nem fért bele a költségvetésbe, de remélem a következő évadba erre is futja. -
kalapos01 #3 Az első ötben tuti benne van. Remek volt. -
#2 Így van és rendkívül hű maradt a könyvhöz. Reméljük tovább is így lesz. -
Ray78 #1 Az idei év legjobb újonc sorozata. :)