Nézőcsúccsal fejeződött be a Trónok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Város sorozatok: The Walking Dead, Game of Thrones
Én sem szeretem ha valaki "a legjobb" címekkel dobálózik, de ez a sorozat valóban megérdemli, több okból is.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem sikerült elolvasnod a kommenteket? Nem a legjobb, hanem a legjobb ötben benne van.
Ez a legjobb újonc sorozat idén! Punk-tum
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Egyesek még imdb-n is azért adnak neki negatív kritikát, merthogy állítólag egyáltalán nem olyan mint ahogy azt a könyveket olvasva elképzelték ... egyrészt baromság, mert minden úgy történik ahogy a könyvbe le van írva, másrészt a sorozat társrendezõje maga a könyvek írója, tehát a látványvilága is teljesen olyan mint ahogy az "meg lett írva" ha tetszik valakinek, ha nem.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik 😊"
annyira nem, hiszen a legtöbb, könyvön alapuló sorozat abszolút nem követi a könyveket sem sztori, sem karakterek szempontjából. més kérdés, hogy ilyeneket nem lehet kihagyni.
annyira nem, hiszen a legtöbb, könyvön alapuló sorozat abszolút nem követi a könyveket sem sztori, sem karakterek szempontjából. més kérdés, hogy ilyeneket nem lehet kihagyni.
thx mindenkinek! 😊
https://twitter.com/foodlfg
Hogy mit nézünk nyáron? Torchwood, Hung, aki szereti True Blood, vagy elkezdesz egy olyan sorozatot, amit még nem néztél. Én is ezt csinálom. Nyáron ha nics dolgom egy 3-4 évados/12 egyórás részekkel/ sorozat az nincs 2 hét és ki van végezve😄😄 HIMYM 2. évada egy nap volt😄
Nagyon jo sorozat!!!!
Csak hat a 9. resz vege sajnalatos reszemrol....
Csak hat a 9. resz vege sajnalatos reszemrol....
Nemsokára indul a Breaking Bad következõ évada...én azt várom már tûkön ülve.
Dexter, kaliforgia.
A sorozat rendben van.
De mit fogunk nézni nyáron ? Ajánljatok valami jót! 😄
De mit fogunk nézni nyáron ? Ajánljatok valami jót! 😄
https://twitter.com/foodlfg
Az elmúlt 1-2 évben ez a sorozat vitte nálam a pálmát ... már kezdtem azt hinni, hogy senki sem képes egy normális fantasy sorozatot készíteni (ebben a témában).
Egyébként pont az a baj vele, hogy ez a téma kevesebb embert mozgat meg, mint mondjuk egy Gengszterkorzó. Ezért is a kevesebb nyitó nézõszám. Na meg lehet azt is gondolták, újra valami gagyi fantasyt pakolnak elénk. Nem így lett 😊
Egyébként pont az a baj vele, hogy ez a téma kevesebb embert mozgat meg, mint mondjuk egy Gengszterkorzó. Ezért is a kevesebb nyitó nézõszám. Na meg lehet azt is gondolták, újra valami gagyi fantasyt pakolnak elénk. Nem így lett 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én csak azt sajnálom, hogy a csatákat kihagyták eddig. Nyilván nem fért bele a költségvetésbe, de remélem a következõ évadba erre is futja.
Az elsõ ötben tuti benne van. Remek volt.
Így van és rendkívül hû maradt a könyvhöz. Reméljük tovább is így lesz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az idei év legjobb újonc sorozata. 😊