19
  • Rotyoka
    Város sorozatok: The Walking Dead, Game of Thrones
  • hdo
    Én sem szeretem ha valaki "a legjobb" címekkel dobálózik, de ez a sorozat valóban megérdemli, több okból is.
  • kalapos01
    Nem sikerült elolvasnod a kommenteket? Nem a legjobb, hanem a legjobb ötben benne van.
  • Victor1103
    Ez a legjobb újonc sorozat idén! Punk-tum
  • hdo
    Egyesek még imdb-n is azért adnak neki negatív kritikát, merthogy állítólag egyáltalán nem olyan mint ahogy azt a könyveket olvasva elképzelték ... egyrészt baromság, mert minden úgy történik ahogy a könyvbe le van írva, másrészt a sorozat társrendezője maga a könyvek írója, tehát a látványvilága is teljesen olyan mint ahogy az "meg lett írva" ha tetszik valakinek, ha nem.
  • winnie
    "Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :)"

annyira nem, hiszen a legtöbb, könyvön alapuló sorozat abszolút nem követi a könyveket sem sztori, sem karakterek szempontjából. més kérdés, hogy ilyeneket nem lehet kihagyni.
  • FoodLFG
    thx mindenkinek! :)
  • MeoH #12
    Hat igy irtak meg a konyvet, fura lett volna, ha a sorozatban nem ugy tortenik :)
  • Grodt
    Hogy mit nézünk nyáron? Torchwood, Hung, aki szereti True Blood, vagy elkezdesz egy olyan sorozatot, amit még nem néztél. Én is ezt csinálom. Nyáron ha nics dolgom egy 3-4 évados/12 egyórás részekkel/ sorozat az nincs 2 hét és ki van végezve:D:D HIMYM 2. évada egy nap volt:D
  • bmw
    Nagyon jo sorozat!!!!
    Csak hat a 9. resz vege sajnalatos reszemrol....
  • cylonflatus
    Imp for prezident!
  • Yagami
    Nemsokára indul a Breaking Bad következő évada...én azt várom már tűkön ülve.
  • nessboth
    Dexter, kaliforgia.
  • FoodLFG
    A sorozat rendben van.
    De mit fogunk nézni nyáron ? Ajánljatok valami jót! :D
  • Laza
    Az elmúlt 1-2 évben ez a sorozat vitte nálam a pálmát ... már kezdtem azt hinni, hogy senki sem képes egy normális fantasy sorozatot készíteni (ebben a témában).

Egyébként pont az a baj vele, hogy ez a téma kevesebb embert mozgat meg, mint mondjuk egy Gengszterkorzó. Ezért is a kevesebb nyitó nézőszám. Na meg lehet azt is gondolták, újra valami gagyi fantasyt pakolnak elénk. Nem így lett :)
  • cS6Szi
    Én csak azt sajnálom, hogy a csatákat kihagyták eddig. Nyilván nem fért bele a költségvetésbe, de remélem a következő évadba erre is futja.
  • kalapos01
    Az első ötben tuti benne van. Remek volt.
  • yesname #2
    Így van és rendkívül hű maradt a könyvhöz. Reméljük tovább is így lesz.
  • Ray78
    Az idei év legjobb újonc sorozata. :)