Szekeres Viktor

Júniusban Moziéjszaka

A Palace-mozik után újabb filmszínház rukkolt elő egy mozifanatikusoknak szóló rendezvénnyel, mely során egy jegy megvásárlásával mindenki annyi filmet nézhet meg, amennyit csak bír.

Június 17-én rendezik meg az I. Silver - Corvin Moziéjszakát a budapesti Corvin moziban, mely keretén belül a karszalagot vásárlók 18:30-tól több mint fél napon át nézhetnek filmeket. A kínálatban a legújabb alkotások, 3D-s produkciók is szerepelnek, s akinek nem tetszik egy film, az nyugodtan átmehet egy másik terembe mást nézni minden kötöttség nélkül.

A Moziéjszakára a jegyeket június 3-tól lehet megvásárolni: 2 hetes elővételben egy sima jegy 3200 forint (5 jegy vásárlása esetén 3000), egy VIP-jegy pedig 4200 forint (5 jegy vásárlása esetén 4000). 1 hetes elővétel esetén az árak 200 forinttal nőnek, míg nem elővétel esetén újabb 200 forintot kell az árhoz számolni.

A Moziéjszaka részleteiről és műsoráról a rendezvény honlapján lehet tájékozódni. Az előadások a Super 8 és az X-Men: Az elsők című filmekkel indulnak meg 18:30-kor, de fél órán belül a másik négy teremben is elkezdődnek a vetítések. Az utolsó vetítés kezdete reggel 6 óra lesz, amikor a Másnaposok 2-t lehet megnézni a filmszínház legnagyobb termében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zomil #3
    én a palace 2 mozifanatikus éjszakáján ott voltam és eszméletlen jo volt :D
    kár, h az uj vezetöség, kb. szart mindenkire és nem rendezte meg idén...
  • winnie #2
    ez szerintem nem az anyagiakról szól, hanem a buliról, nem? nem egyszemélyes elfoglaltság.
  • Dynamic #1
    Egy héttel a rendezvény előtt kicsit vicces azt a tényt közölni, hogy mennyibe kerül kéthetes elővételben a jegy:)
    Az, hogy hajnali 4-kor bedagadt szemmel még mindig a vászont bámuljam, rajta egy közepes érdeklődést kiváltó filmmel, csak mert 6-ig filmeket nézhetek... nekem nem olyan nagy biznisz. Részemről a kb. 10 film közül 3 olyat látok, ami valóban érdekel. Azokat a szerdai kedvezményes napokon meg tudom nézni a Palaceban kényelmesen, és még akkor is csak 3000 Ft-nál vagyok.