Szekeres Viktor

Íme a Hobbit-filmek címei és bemutatóinak dátuma

Ahogy az várható volt jövő év decemberben kerül mozikba az első Hobbit-film, melynek címét a gyártó stúdiók pár órája jelentették be közös sajtóközleményben. Különösebb meglepetés nem történt.

A New Line Cinema, a Warner Bros. Pictures és az MGM hivatalosan is bejelentette Peter Jackson 2 részes J.R.R. Tolkien-adaptációjának címeit, valamint arra is fény derült, hogy mikor mutatják be a Babó, vagy újabban már nálunk is Hobbitként ismert történet két epizódját. Az első film 2012. december 14-én kerül bemutatásra Amerikában, s a címe The Hobbit: An Unexpected Journey lesz, míg a folytatás, mely a The Hobbit: There and Back Again címre fog hallgatni és 2013. december 13-án kerül bemutatásra.

Az Új-Zélandon forgatott filmek digitális 3D-s technológiával készülnek, a főszerepben pedig a visszatérő Gandalf (Ian McKellen) mellett azt a Martin Freemant láthatjuk majd, aki pár napja megnyert a BAFTA tévés díját a legjobb mellékszereplői alakításért, melyet a Sherlock című angol krimisorozatban produkált. A többi visszatérő színész (Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Andy Serkis) mellett ábécé-sorrendben a követkzők fogják alkotni a Hobbit-filmek szereplőgárdáját: Richard Armitage, Jed Brophy, Adam Brown, John Callen, Stephen Fry, Ryan Gage, Mark Hadlow, Peter Hambleton, Stephen Hunter, William Kircher, Sylvester McCoy, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, James Nesbitt, Dean O"Gorman, Lee Pace, Mikael Persbrandt, Conan Stevens, Ken Stott, Jeffrey Thomas és Aidan Turner.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Moreliniel #12
    Ajánlom a készülő Hobbit filmekkel kapcsolatos oldalamat:
    http://hobbitfilm.wordpress.com/
  • Kalinka #11
    LOTR filmekben is megváltoztattak jó pár történetet a könyvhöz képest. Itt is lehet számítani hasonlóra gondolom.
  • Zolivok #10
    owned
  • winnie #9
    frodót egy perc. a film öreg bilbóval kezd, aki mesél frodónak. és velük is zár. ennyi. keret, ráadásul megvan a visszautalás a LOTR-trilógiára.
  • Honda F1 #8
    Legolast még valahogy meg lehet oldani, mert ugye az ő apja az erdőtündék királya, viszont Frodót már nehezebb beleszőni:D
  • jAMEsbAUd #7
    Én inkább a neveket nézve gondolkoztam el, hogy Eliah Wood, Orlando Bloom.... Frodó és Legolas hol szerepelt a Hobbitban? :O
  • jAMEsbAUd #6
    Angol nevekben az ABC sorrend a családnévre vonatkozik és úgy pedig ABC sorrendben vannak...
  • Laza #5
    "Conan Stevens"

    A barbár is szerepelni fog? :)
  • Celebrau #4
    Biztos. Vezetéknév szerint.
  • scagnetti #3
    Viktor fogalomzavarban szenved, de szerintem direktbe csinálja ezeket a hibákat, hogy minél többen hozzászóljanak.