Szekeres Viktor

Újabb Gyűrűk ura-színész szereplése vált biztossá a Hobbitban

Peter Jacksonnak úgy tűnik, hogy minden korábbi Gyűrűk ura-szereplőt sikerült visszacsábítania az ugyancsak Középföldén játszódó Hobbitba. Legfrissebb aláíró: a Legolast alakító Orlando Bloom.

Peter Jackson a Facebookon keresztül erősítette meg, hogy a Gyűrűk ura-filmekben Legolast alakító Orlando Bloom most már biztosan vissza fog térni a jelenleg is forgatott Hobbitba. Az angol színész visszatérését már eddig is valószínűsítették különböző jól értesült lapok, azonban a szerződés aláírására és a forgatási időpontok pontosítására csak a napokban került sor.


Bloom visszatérésével igen népessé vált azon színészek tábora, akik a Gyűrűk ura után a Hobbitban is megjelennek egyazon karakter bőrébe bújva. Eddig Christopher Lee (Szarumán), Andy Serkis (Gollam), Ian McKellen (Gandalf), Cate Blanchett (Galadriel), Elijah Wood (Frodó) és Ian Holm (az öreg Bilbó) visszatérését erősítették meg a készítők, illetve a gyártó stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #2
    Ez ma már nem lehet probléma
  • shenmuedc #1
    Dolgozhatnak majd rajta rendesen, mert ugye ez előzményfilm a srác meg öregedett azóta, bár ha 60 évvel a gyűrűk ura után játszódna sem öregedhetett volna.