15
-
rumkola #15 az, háborús dráma :DDDDD -
Hugo Chavez #14 Zsanklód lesz a meglepi szereplő. -
#13 Arról még nincs info,hogy esetleg lesznek-e új sztárok a filmben? -
zetortraktor #12 Azért durva lenne, ha valaki szerint a Rambo akciófilm. Tán negyedórát sem akcióznak. Inkább háborús dráma, vagy felőlem lehet szörny film is, amiben John barátunk a szörny. :))) De akció tuti, hogy nem. Ahhoz akció is kéne. -
Bhalage #11 nem kell alaptortentet csak meg tobb AA-12 jelenet meg egy halom cafat hulla es egy tartalykocsi paradicsomle es kesz -
Merces #10 ..Hát igen a Rambo 1 ott van a tiltott filmek listáján , meg az Összeomlás, ilyen deviáns filmeket menapság már csak kis kábelcsatornák sugározhatnak büntetlenül......
Apropó ismertek még hasonló kvázi tilltott mozikat? -
cateran #9 "mert a Rambo nem is akciófilm volt,"
Wait, what?
" Eleve csak egy embert ölnek meg benne"
Igy-igy..ez az igazi ismerve az akciofilmeknek...Atyaisten, hogy tudtal ekkora barom kommentet osszehozni? -
JohnR #8 A Rambo, szerintem is nagy hatással volt a nyolcvanas évek akciófilmjeinek stílusára. Az első rész egy kőkemény drámába oltott akciófilm volt, mely egyaránt sikeres volt mind a közönség, mind pedig a kritikusok körében. A folytatások már sokkal nagyobb hangsúlyt helyeztek az akcióra, de azért a drámai szál is mindig ott húzódott a háttérben - hogy milyen mélységig azon lehet vitatkozni, a negyedikbe mondjuk, elég erősen érződik.
Ezek azok a filmek, amik 30 év távlatából is jó újranézni. Stallone két olyan karakter tett le az asztalra (Rocky és Rambo, igaz ez utóbbit David Morrell teremtette meg a hetvenes évek elején), amit még évtizedekig szívesen visszanéz az ember és egy szinten emlegethetjük a Terminátorral, Indiana Jonessel és még sok mára klasszikus filmes karakterrel.
-
#7 Hát a Rambo 4. állat volt -
kalapos01 #6 Rambp = Rambo. -
kalapos01 #5 A Rambp kurvára nem volt semmilyen mérföldkő, mert a Rambo nem is akciófilm volt, inkább drámai thriller, vagy tököm tudja, nem én adom a máfajt. Eleve csak egy embert ölnek meg benne. És éppen ezért volt jó.
A többi rész már sima akció, az első rész szembeköpése, de azok is jók. Csak másképp. -
pokolfiu #4 a rambo az mérföldkő volt az akciófilmek gyártásában... kötelező megnézni mindegyik részt, aki szereti a jó akciót. abban ami éget az égett, ami robbant az robbant... (a 4. részben mondjuk már voltak effektek, de nem rosszak...)
mondjuk számomra a legkiemelkedőbb a film zenéje. már az első részé is hatalmas volt, de csak egyre jobb lett... -
Nailyenugysincs #3 Ha Stallone akk inkább Rocky. De mondjuk a Rambó filmek közül nem láttam mindet:D
De szerintem a Rocky is legalább annyira emlékezetes szerep mint a Rambó. -
lamer the true #2 Jó alaptörténet?
Kit érdekel! Nekem csak az kell, amit Rambó Papa már gyerekkorom óta csinál :)
Konkrétan: valami felismerhetetlen trutyit csináljon minden kis ócska dandárból, ami csak a keze ügyébe kerül :) -
Nailyenugysincs #1 Alaptörténet jó csak kérdés hogy mit hoznak ki belőle.