Szekeres Viktor

Keanu Reeves lehet az élőszereplős Akira főszereplője

Egyre jobban fest a Akira-mozifilm, hiszen egy korrekt rendező mellé úgy tűnik, hogy egy ismert főszereplőt is sikerül találni, Keanu Reeves személyében. Természetesen még semmi sincs kőbe vésve.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Keanu Reeves lehet a tervezett élőszereplős Akira-mozifilm főszereplője, legalábbis a számításba vett színészek közül egyelőre ő vezet a szerepért folytatott "versenyben". A jelenleg Magyarországon forgató Reeves titokban találkozott is már a Warner Bros. és a Legendary Pictures vezetőivel.

Kacuhiro Otomo klasszikus mangáját jelen állás szerin Albert Hughes fogja vászonra vinni, s a rendező szemei előtt minden bizonnyal az 1988-as, híres-neves anime-adaptáció fog lebegni, mely nagyszerűen sikerült - ez még akkor is igaz, ha a film nem az anime, hanem a manga nyomán fog készülni. Reeves a cyberpunk disztópiában Kanedát alakítaná, egy motoros banda tagját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Szerintem nezd meg ujra, hogy kepben legyel mi koze Kanedanak Tetsuohoz...minekutana -ha jol tudom- nem Neo-Tokyoban fog jatszodni, igy a nem japan szineszek nem annyira gond...Masreszt meg ha minden mas lesz, akkor mito llesz Akira? legyen inkabb Matt Hobart kalandjai...
  • grobs #8
    Elég régen láttam az Akirát, úgyhogy megvilágítanád mi változik ha tinédzser helyett 47 éves? Ettől még Tetsuo és a "gyerekek" lehetnek fiatalok, legfeljebb nem a haverja lesz hanem a kihívója. Ha manga hű megvalósítást szeretnél akkor mindenkit japán szinésznek kellene játszania. Szerintem ezzel a filmmel a legkisebb bajod Kaneda életkora lesz.
  • cateran #7
    Hat..eddigi tapasztalataim alapjan ritka, hogy idosebb szemely legyen 1 manga vagy anime foszereploje...Mar persze termeszetfelettiek kizarva (Lasd Dance in the Vampire Bund..jo, ott a holgy naaaagyon oreg:D)
    Foleg az lehet talan az oka, hogy a celkozonseg a tinedzserek...meglepo...:D

    " A mai Efron-rajongól nem tudják, mi az a cyberpunk."
    Ez meg nem ok semmire..a CP meg a sci-fin belul is erosen retegmufaj (jo sok negativizmussal, persze, hogy a rozsaszin barbievilagkepu emberkeknek nem bejovos) Fantasy-t se nagyon tudtak a LotR-ig..

  • avman #6
    ja, a következő lassie feldolgozásban meg egy macska lesz a címszereplő. aztán a konzumidióták meg majd tapsolnak neki. végtére is ezt most nem csak a kutyabarátoknak fog szólni.
  • zetortraktor #5
    Én tudom, hogy mi az Akira, de aki nem tudná, azt érdekelné a film Zac Efronnal a plakáton? Sőt, még nála is fiatalabb és trendibb kéne. Semmi értelme. Az írók vagy a producerek tudják, hogy milyen filmet akarnak belőle, hogy ki a célközönség. A mai Efron-rajongól nem tudják, mi az a cyberpunk.

    Egyébként, ha kenésről-vágásról van szó, akkor csak jelzem, hogy gyakorolhatsz, mert Shotaro Kaneda persze, hogy fiatal volt, hiszen az Akira egy fiataloknak szóló magazinban jelent meg, utána egy fiatalabbakat célbavevő műfajban adaptálták. A tiniket nehezebben veszed rá, hogy egy idősebb emberrel azonosuljanak.
  • cateran #4
    Oreg..nem 5-10 evrol beszelunk, hanem 30+-rol...Az Akira meg eppen minden, csak nem tini sztori....latom kened-vagod...
  • snorbi #3
    > ahol idősebb a karakter, mint az eredetiben

    Rögtön Harry Potter ugrott be :)
  • zetortraktor #2
    Szerencsére nem tinifilmet fognak csinálni belőle. Gondolom, még nem láttál olyan filmet, ahol idősebb a karakter, mint az eredetiben.
  • cateran #1
    Vegtere is nem oreg hozza....az 30-35 ev ide vagy oda, mit sem szamit...
    Keanu: 1964-ben szuletett, tehat 47 eves...
    "Shōtarō Kaneda (金田 正太郎 Kaneda Shōtarō?)
    A teenage delinquent and the leader of a motorcycle gang known as The Capsules (briefly referred to as "The Heroics" in the anime adaptation)."

    En mondom, tokeletes valasztas...../facepalm and silent cry