Szekeres Viktor

Transformers 3: Sokkoló és Űrdongó az új plakátokon

Úgy tűnik, hogy a Paramount Optimus fővezér mellett Sokkolóra és Űrdongóra építi kampányát, legalább a legújabb reklámanyagokon ez a két robot kapott kiemelt szerepet. Már nem kell sokat aludnunk a TR3 premierjéig.

Mi a véleményed a Transformers 2-ről?
 • Olyan lett, amilyenre számítottam. Pocsék.
 • Sajnos pocsék lett.
 • Nem láttam, de biztosan pocsék.
Optimus fővezér (Optimus Prime) után Sokkoló (Shockwave) és Űrdongó (Bumblebee) is saját plakát, ha úgy tetszik bannert kapott a Transformers harmadik részének, a Dark of The Moon-nak a készítőitől. Utóbbit mindenki ismerheti, hiszen már az eddigi részekben is Sam egyik leghűségesebb autobot társa volt, előbbi azonban újonc lesz a filmben, s az egyik legfontosabb álca rosszfiú lesz.

Klikk ide!

A Transformers: Dark of The Moon reklámozásának intenzitása egyébként az elmúlt hetekben kissé csökkent, de ez csak vihar előtti csend, hiszen a film július elseji amerikai premierjét napokon belül új mozis előzetes fogja hirdetni az érdeklődők számára. A magyarországi bemutatót is erre a hétre időzítette a UIP-Duna Film - mi június 30-tól nézhetjük meg, hogy a korrekt első részre (kritikánk itt) vagy a pocsék folytatásra (kritikánk itt) fog-e jobban hasonlítani a Dark of The Moon.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Merces #10
  ....egyértelműen ultragigamegaorbitálissan(mint a filmeshónapok)gyalázatossanki*szottul pocsék lett....esetleg vagy ezt nem? ok csak kérdeztem nem kell rögtön felkapni a vizet...
 • A6 Intruder #9
  Az utolsó betűig egyetértek veled, én is pont ettől tartok. Bár én egy kicsit visszalépésnek tartom a filmet az előzőhöz képest (mint alien3, robocop3). A Bukott, az első Álca egy élő legenda volt, Optimusz mégis 30 másodperc alatt kivégezte, akkor a ranglétrán második helyen álló robot mégis milyen fenyegetést jelenthet?
 • KennyGTP #8
  Kiváncsi leszek arra hogy Sokkoló annyi szerepet kap-e a filmben mint az előző részekben az Álcák nagy része, vagyis felütnek a filmbe 3-5 percnyi képkocka erejéig oszt lenyomják őket (természetesen a film végén) az Autobotok! Ennyi.
  Mint ahogy az előző két rész is szólt: Űrdongoék (plusz 1-2 autobot) megint valamit/valakit keresnek ami/aki elpusztithatja az egész emberiséget/bolygót/stb. az egész film alatt, megtalálják azt a valamit/valakit (természetesen a film végén) de ép akkor érnek oda az álcák és jöhet a "nagy végső (már lassan X-dik) csata" (amik miatt érdemes megnézni a filmet, de csak emiatt).
  Remélem értelmesebb storija lesz a 3-dik résznek és nem csak megint Űrdongoékról szól a film 80%-éka és több szerepet kapnak ez Álcák is!
 • tibisan #7
  sokkoló-t már az első részbe be kellett volna erőltetni , a sok gyöpös designert nem is értem mire fizették..opt. prime-ot még el lehet fogadni, amilyen lett..de a többi irdatlan robotalakban.
  ha legalább hasonlítottak volna min. ennyire a robotok kinézetre, mint sokkoló..nem kellene majd reboot..
 • sajtosnudli #6
  Meg kéne verni ezt a Viktor gyereket....
 • FefeeX #5
  A szavazás miatt véglegesen kiérdemelted a Szekeres "Gyökér" Viktor nevet...
 • Griphons #4
  Mi a franc ez a szavazás? Nem vagy kicsit elfogult Winnie? Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben (agyat nem mertem írni), hogy valakinek tetszhetett is?
  Én speciel inkább néztem meg kétszer a Transformers2-t mint az Üvegtigris 3-at. De hát izlések és pofonok...
 • nessboth #3
  Hát meg kell hagyni, végre vagányabban néz ki sokkoló, mert azzal a lézereskulcstartó fejjel elég nevetséges volt a képregényekben...
 • booa #2
  Ezt most viccnek szántad... ?:D
 • Gabesz amdx2 #1
  Mi a véleményed a Transformers 2-ről?
  Olyan lett, amilyenre számítottam. Pocsék.
  Sajnos pocsék lett.
  Nem láttam, de biztosan pocsék.

  WTF?