Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Hobbitban

A Gyűrűk urában is megfordult színészek közül Sir Ian Holm is meg fogja ismételni szerepét a Hobbitban, erősítette meg Peter Jackson, s ezzel már hétre nőtt a mindkét Tolkien-mű adaptációban felbukkanók száma.

Peter Jackson megerősítette az eddigi pletykákat, miszerint Ian Holn, aki Zsákos Bilbór alakította a Gyűrűk ura-trilógiában, vissza fog térni Középföldére, azaz szerepelni fog a jelenleg is forgatott Hobbit-ban. Minderről elsőkézből Jackson Facebookos követői értesülhettek. A Hobbit főszerepét, azaz a fiatal Bilbót természetesen nem ő, hanem Martin Freeman fogja alakítani.


Holm visszatérése valószínűleg egybe fog esni Elijah Woodéval (Frodó) , kettejük jelenetei fogják keretbe foglalni a filmet. Azonban nem ők lesznek az egyetlenek, akik mind a Gyűrűk urában, mind a Hobbitban tiszteletüket teszik ugyanazon karaktert alakítva, hiszen ismét láthatjuk Christopher Lee-t (Szarumán), Andy Serkis-t (Gollam), Ian McKellent (Gandalf), Cate Blanchettet (Galadriel) és Orlando Bloomot (Legolas) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)