Szekeres Viktor

Peter Jackson rendezheti Spielberg filmjének folytatását

Spielberg 2009-ben forgatta le a Tintin kalandjait, s ha sikeres lesz a decemberben bemutatásra kerülő animációs film, akkor a folytatást már Peter Jackson készítheti el, valószínűleg pár év múlva.

Még mindig több mint fél évre vagyunk a Steven Spielberg által rendezett és Peter Jackson producerkedése mellett készült képregény-adaptáció, a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn amerikai premierjétől (decemberben kerül sor rá), de már a második részről hallani híreket. Ezúttal szó szerint hallani lehetett ugyanis azt, hogy az angol Radio 5-ban azt mondták, hogy egyrészt Anthony Horowitz író része lesz a Tintin 2 kreatív csapatának, másrészt pedig, hogy a folytatás a Prisoners of the Sun című füzet feldolgozása lesz. (S valószínűleg az azt követő The Seven Crystal Balls sztorija is része lesz a filmnek.)

A 40-es években megjelent történetből tervezett filmet, ha arra a gyártó stúdió rábólint (ez nyilvánvalóan az első Tintin-film sikerétől függ), Peter Jackson fogja rendezni, mintegy szerepet cserélve Steven Spielberggel, aki csak producerkedni fog. Érdekesség, hogy a december 23-án bemutatásra kerülő The Adventures of Tintin: Secret of the Unicornt Spielberg nagyjából két éve forgatta le motion capture-technikát használva, azóta folynak az utómunkálatok, melyek végeredményét természetesen 3D-ben is meg lehet majd tekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!