Szekeres Viktor

Itt a Gyűrűk ura legújabb előzetese

Nyáron ismét a Gyűrűk urától lehetnek hangosak a filmes hírek, hiszen július végén Peter Jackson filmtrilógiája megjelenik egy 15 lemezes, impozáns kiadásban, melyhez egy ütős előzetes is készült már.

A Warner július 28-án fogja megjelentetni a Gyűrűk ura bővített BD-kiadását, a The Lord of the Rings Extended Edition Blu-ray Collection címre hallgató gyűjteményt, mely 6 Blu-ray lemezből és 9 DVD-ből fog állni. A BD-ken a filmek lesznek majd, egy rész 2 lemezt foglal el, 1080p-s képpel, dts-HD MA 6.1-es hanggal és mindegyik epizódhoz 4-4 audiokommentár is fog járni. A DVD-ken az itthon is megjelent bővített DVD-kiadások extrái foglalnak majd helyet, valamint az azok után DVD18-as lemezeken kiadott változat bónusz anyagai is.


Az impozáns kollekcióhoz, mint látható, előzetes is készült, de sajnos, aki fanatikus, annak mindezt külföldi forrásból kell beszereznie, itthon ugyanis (egyelőre) nem valószínű, hogy mutatkozna megfelelő mértékű kereslet a megjelenéshez. Igaz manapság a külföldről történő internet vásárlás egyszerűbb, mintha a sarki boltba ugranánk le egy kenyérért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #29
    Most erre a hülyeségre hagy ne válaszoljak már ... ha neked jó az 50cm-es dobozTV-n, legyél vele boldog ... de akkor moziba se nézz meg semmit, mert még Te is beleesel a média csapdájába ...
    Lehet meg kellene nézned a különbséget egy 50cm-es dobozTV és egy 42"-os 1080p-s TV között, és talán tudnád miről van szó ...
    Egyébként meg senki sem mondta, hogy nem élvezhető 3m-rről 50cm-es TV-n ... élvezd így ... Én meg máshogyan ...
    Na, válaszoltam is :)
  • chuthulu #28
    média*
  • chuthulu #27
    énmegf 3 méterről nézek egy 50 centis doboztévét, mégis élvezhető a film, nem furcsa? vagycsak tiis beleestetek a mida csapdájába és megvesztek midennt amire ninsszükséged, csak azthiszed..
  • deák9 #26
    Én majd akkor fogom megvenni, ha pár év múlva a Hobbyttal kiadva, ezt is átkonvertálják 3dbe, mikor már a családok 60%-nál 3d lesz a menő...
  • Laza #25
    Ez igaz ... nekem is nagyon bejön a szinkronja. Viszont nem félek attól, hogy nem lesz belőle szinkronos változat, max nem BR-en ... gondolom majd itt is ráteszik az ügyesek a DVD-s DTS-t az 1080p-s képre, mint a normál változatnál ... kár érte.
  • ZeemanX #24
  • Brian87 #23
    Mind azép és jó csak külföldről neccesen rendelem meg magyar hanggal...és igaz, hogy angolul is marha élvezetes, de szerintem ez is azon kevés filmek közé tartozik, amiben a magyar hangokat nagyon eltalálták.
  • Laza #22
    Én inkább azt mondanám, hogy ilyen és ekkora TV-ket meg monitorokat tök sötétben nézni káros, amikor ha bármi másra nézel a képernyőn kívül, kitágul a pupillád. Én pl nem számítógépezek sohasem sötétben, mert az Én szememnek érezhetően rossz, amikor ki-ki kacsintok a billre.

    Egyébként moziban közép-középre ülök mindig, mert ott a legélvezetesebb ... Nekem.

    A 107-es TV meg 200 - max 230 cm-ről (attól függ hogy nézem a kanapéról) nálunk tökéletes mindenre, nem szemzavaró, bár játéknál ülnék közelebb is :)
  • opeca #21
    Romlott is a szemem az évekig tartó monitornézéstől..:S

    Értem, hogy nagy felbontású LotR-nél vagyunk, nem is konkrétan arra reagáltam.

    Nem akarok én 10 méterről mozizni, de azt, hogy 1m-es képátlót másfél méterről nézzek, na az azért elég necces. Önmagában a szemnek nincs akkora kókusza, hogy másfél méterről tisztán láss mindent. Pl. kapásból a szélek mindjárt ki is esnek. Olyan ez mint amikor moziban a legelső pár sorban ülsz. Persze megoldják, hogy a központban legyen a fő látnivaló de ég és föld a különbség az első és a hátsó sor között...

  • Laza #20
    Jah, és ha úgy gondolod, hogy ez a távolság TV esetében káros a szemre, akkor az LCD monitorodat is min 1,5 m-ről nézd ;)