Szekeres Viktor

Az első kép a második Silent Hill-mozifilmből

Még nem tudni, hogy idén vagy jövőre mutatják-e be a Silent Hill folytatását, a Silent Hill: Revelation 3D-t, az azonban már biztos, hogy a forgatás elkezdődött, ráadásul nem is akármilyen rendezővel.

Tegnap kezdődött el a kanadai Toronto városában a második Silent Hill-mozifilm forgatása, mely a Silent Hill: Revelation 3D címre hallgat, azaz a népszerű horrorjáték alapján készülő alkotás 3D-ben is megtekinthető lesz a mozikban, azonban arról nem szól a fáma, hogy "valódi" vagy konvertált 3D-ről van szó. A film főszereplői Adelaide Clemens és Kit Harington - előbbi látható az első hivatalos fotón.


Ez azt is jelenti, hogy a papírformának megfelelően az első Silent Hill-film főszereplői nem fognak visszatérni a folytatásra, amit az a Michael J. Bassett rendez, aki A végzet őreivel, A vadásszal és a Solomon Kane-nel igazi rajongói filmeket készített eddig. A történet szerint Heather Mason (Clemens) egész életében menekült apjával, mindig egy lépéssel azon veszedelmes erők előtt, amiknek mibenlétét ő sem érti. Heather 18. születésnapján rémálmoktól és apja eltűnésétől gyötörve rádöbben, hogy nem az, akinek hiszi magát. Ez a felfedezés pedig Silent Hill démoni világába vonzza őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Waterhorse #13
    Nekem bejön a játékbelihez viszonyítva. Persze én sem állítok semmit előre, mert úgy elronthatják még a karaktert, ahogy akarják.

    Igen, a jobb szélső tényleg nem rémlik a játékból. Nekem az inkább DOA-s karakter, ami tényleg cicababás. A középső, na az a kurvás, olyan mint egy tini akin rengetegen átmentek. Meg is van kire hasonlít. A 14 éves Jodie Foster a Taxisofőrből:))

    Én úgy képzelem, ahogy John McLane-t a Die Hard-ban. Eleinte még tiszta, makulátlan, smink, haj rendben van. aztán egyre szétcsapottabb lesz ahogy belefolyik a dolgokba:)
  • Chocho #12
    Ja és a jobb szélső kép a csajról tuti nem hivatalos, a játékban sose volt ilyen kurvás, sőt...
  • Chocho #11
    Az arca, a sminkje... a tekintete... más. Oké, nem nyafogok és nem húzom le, mert hülye nem vagyok, ez csak egy kép, de elsőre NEKEM ez nem százas. Meglátom. ;)
  • leeloodallas #10
    Nagyon várom!!! Inkább a thriller áll hozzám közelebb, abból a műfajból láthattunk az utóbbi években sokkal jobb alkotásokat, de a Silent Hill rettenetesen jóra sikerült! A film vége nem tetszett egyedül, az túl "nyilvánvaló" volt.
  • Murder3 #9
    Kifejezetten jó volt sztem a sillent hill film változata én nem rajongok a horror filmekért, a játékokkal se játszottam cask a 4. részével egy kicsit de remélem nem cseszik el.
  • Waterhorse #8
    Mitől lesz cicababa ez a csaj, és mitől nem az a játékban ?
  • Chocho #7
    Szerintem meg pont hogy nem jó választás. Heather a játékban sokkal hétköznapibb, nyersebb, nem ilyen cicababás. Szvsz ettől is volt olyan szimpatikus.

    Amúgy várós.
  • KeepTheRules #6
    Kíváncsi leszek hogy ez milyen lesz, nekem az első rész nagyon bejött, totál le voltunk döbbenve a mozi után és kint ültünk egy padnál hogy neee ez milyen jól meg volt csinálva! Várom, és remélem igazi 3D lesz ez!
  • Laza #5
    Na, SH3 ... mi a szarért nem tudják a leges legjobb rész, a SH2 -nek a sztoriját megfilmesíteni ...
    Pedig annak is kva jó volt a sztorija ... bár ugyan aki játszott vele, az tudja a végső csavart, de még ez sem zavarna :)
  • wedge31 #4
    Csak James stroryjához ne nyuljanak mert akkor szétrugok pár segget a többi részből készült filmet nyugodtan elcseszhetik.