Az első kép a második Silent Hill-mozifilmből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem bejön a játékbelihez viszonyítva. Persze én sem állítok semmit elõre, mert úgy elronthatják még a karaktert, ahogy akarják.
Igen, a jobb szélsõ tényleg nem rémlik a játékból. Nekem az inkább DOA-s karakter, ami tényleg cicababás. A középsõ, na az a kurvás, olyan mint egy tini akin rengetegen átmentek. Meg is van kire hasonlít. A 14 éves Jodie Foster a Taxisofõrbõl😊)
Én úgy képzelem, ahogy John McLane-t a Die Hard-ban. Eleinte még tiszta, makulátlan, smink, haj rendben van. aztán egyre szétcsapottabb lesz ahogy belefolyik a dolgokba😊
Igen, a jobb szélsõ tényleg nem rémlik a játékból. Nekem az inkább DOA-s karakter, ami tényleg cicababás. A középsõ, na az a kurvás, olyan mint egy tini akin rengetegen átmentek. Meg is van kire hasonlít. A 14 éves Jodie Foster a Taxisofõrbõl😊)
Én úgy képzelem, ahogy John McLane-t a Die Hard-ban. Eleinte még tiszta, makulátlan, smink, haj rendben van. aztán egyre szétcsapottabb lesz ahogy belefolyik a dolgokba😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ja és a jobb szélsõ kép a csajról tuti nem hivatalos, a játékban sose volt ilyen kurvás, sõt...
Gaming is believing.
Az arca, a sminkje... a tekintete... más. Oké, nem nyafogok és nem húzom le, mert hülye nem vagyok, ez csak egy kép, de elsõre NEKEM ez nem százas. Meglátom. 😉
Gaming is believing.
Nagyon várom!!! Inkább a thriller áll hozzám közelebb, abból a mûfajból láthattunk az utóbbi években sokkal jobb alkotásokat, de a Silent Hill rettenetesen jóra sikerült! A film vége nem tetszett egyedül, az túl "nyilvánvaló" volt.
Kifejezetten jó volt sztem a sillent hill film változata én nem rajongok a horror filmekért, a játékokkal se játszottam cask a 4. részével egy kicsit de remélem nem cseszik el.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Szerintem meg pont hogy nem jó választás. Heather a játékban sokkal hétköznapibb, nyersebb, nem ilyen cicababás. Szvsz ettõl is volt olyan szimpatikus.
Amúgy várós.
Amúgy várós.
Gaming is believing.
Kíváncsi leszek hogy ez milyen lesz, nekem az elsõ rész nagyon bejött, totál le voltunk döbbenve a mozi után és kint ültünk egy padnál hogy neee ez milyen jól meg volt csinálva! Várom, és remélem igazi 3D lesz ez!
Na, SH3 ... mi a szarért nem tudják a leges legjobb rész, a SH2 -nek a sztoriját megfilmesíteni ...
Pedig annak is kva jó volt a sztorija ... bár ugyan aki játszott vele, az tudja a végsõ csavart, de még ez sem zavarna 😊
Pedig annak is kva jó volt a sztorija ... bár ugyan aki játszott vele, az tudja a végsõ csavart, de még ez sem zavarna 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Csak James stroryjához ne nyuljanak mert akkor szétrugok pár segget a többi részbõl készült filmet nyugodtan elcseszhetik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na,ja. De az elsõ film is kavalkád volt. Egy teljesen kifordított elsõ játékot kaptunk filmen..vagy mit😊
Ez sem lesz másként.Alapsztori SH+,de lesznek benne olyan csavarok,hogy csak na...😊
Ez sem lesz másként.Alapsztori SH+,de lesznek benne olyan csavarok,hogy csak na...😊
Várós a film. Mindenesetre furcsa lesz látni a történet kibontakozását úgy, hogy jó párszor végigjátszottam az SH3-at.
Casual Commenter