Szekeres Viktor

Újabb főszereplőt cserélnek le a Spartacus sorozatban

Spartacus után Naeviát is más színész fogja alakítani a várhatóan jövő év elején bemutatásra kerülő Spartacus: Vér és homok folytatásában. Ezúttal a színész saját lehatározásából döntött a távozás mellett.

Nemsokára kezdődik a Spartacusról szóló tévésorozat második szezonjának forgatása, s mint az köztudott, a készítők sajnos főszereplő-cserére szorultak, ugyanis a rákos megbetegedésben szenvedő Andy Whitfield nem tudta vállalni a további szereplést. Helyette Liam McIntyre lesz a főszereplő, de nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a címszereplőnek fog megváltozni a külseje.


A Deadline értesülései szerint ugyanis a Naeviát alakító Lesley-Ann Brandt nem újította meg szerződését a produkcióval, így nem fog szerepelni a második évadban. Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg az ő szerepére is másik színészt fognak keresni a készítők. Brandt jelenleg a New York-i helyszínelőkban látható és a hírek szerint meghallgatásokra jár, hogy elcsípjen egy szerepet a most zajló pilotszezonban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tompabodza #7
    Azért eddigiek alapján főszereplőnek nem nevezném. De sok sikert kívánok neki állítólag más pilotokba hívták.
  • bmw #6
    Sok vizet nem zavart eddig sem...
  • Wittgen #5
    Kár, mert jó csaj, de gondolom majd szereznek helyette egy legalább ugyanilyet.
    Sokat nem kellett színészkednie, csak a testét kellett karbantartania. Bár én is szívesen tartanám a testét karjaimban... :)
  • karcsi #4
    esz mosdthaldtmeka merektola soroszatba mer mekita a masnaka borat

    de lehethoty nemeszvoldt mintety neker neker
  • Rotyoka #3
    pornózásba több pénz van :D
  • Segal #2
    Mi a fenének jár ilyenekre amikor már ezzel a sorozattal felfutott. A testét is megmutatta már tehát az sem lehet akadály hogy esetleg a meztelenkedést nem erőltetné. Crixus-t alakító szinész fog jól járni mert egy új nőt ölelgethet majd de nekünk nem lesz ez így jó ha elkezdik elhagyni a sorozatot a szereplők.
  • Rotyoka #1
    :(