Szekeres Viktor

Az első közös kép a Hobbit szereplőgárdájáról

Miközben még több, mint egy hónap van hátra a Hobbit-filmek forgatásának megkezdéséig, Új-Zélandon már gyülekeznek a szereplők, s ezen alkalomból egy fénykép is készült róluk.

Mint arról már beszámoltunk, Peter Jackson műtétje miatt a Hobbit forgatásának tervezett februári kezdése márciusra, egészen pontosan 21-ére csúszott. Azonban aggódni teljesen felesleges, hiszen a több éves előkészítést követően a filmes gépezet már beindult, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a The Dominion Postban megjelent fénykép, melyen a film(ek) főbb szereplői láthatóak (még) civilben.


A kép előterében, jobb oldalon látható az a Martin Freeman, aki Ian Holmtól átveszi Bilbó szerepét, a háttérben pedig a 13 színészt nézhetjük meg, belőlük fog állni a törpcsapat. A Gyűrűk ura előzményeként ismert Hobbitot Peter Jackson 3D-ben fogja forgatni, a film pedig az előzetes információk szerint 2012-ben és 2013-ban kerülne bemutatásra két részre szedve, azonban a hivatalos premierdátumot még nem tűzte ki a gyártó stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berczely #5
    A vége felé a kék pólós pali megszagolja magát hogy büdös e már a hónalja XDD
  • H3nG #4
    és itt jól meglehet őket nézni :D
  • H3nG #3


    Itt a link a vidihez:
    Egy kis vidi az eredeti oldalról :)
  • Chocho #2
    Jó neked, hogy látod őket. Én meresztem a szemem, de mivel a kép minősége is szar és a mérete is kicsi, inkább nem fárasztom magam az elemzésével.

    Nem értem, miért nem lehet popupolni.
  • Waterhorse #1
    Jó kis képrejtvény, keresd a hibát.

    Először Gandalfot kerestem mint tizennegyedik. Aztán elolvvstam többször. 14 törp...hmmm...14 törp, hát itt vmi nem stimmel. Gandalf nem volt törp. Nincs a képen se, akkor ki lehet a 14-ik? Rájöttem 13 törp van, és annyi is van a képen!!!!