Szekeres Viktor

2011 öt legjobb mozis csaja egy közös filmben

Aki szereti a kellőképpen elborult fantázia szülte filmeket, az minden bizonnyal ott lesz az Álomháború premierjén, főleg, hogy itthon még az amerikai premiernék is hamarabb láthatjuk a 300 rendezőjének új filmjét.

Korábban már többször írtunk az Álomháborúról, (Sucker Punch), a 300-at és a Watchment is rendező Zack Snyder legújabb fantáziafilmjéről, s azóta kiderült, hogy mind Amerikában, mind itthon hasonló a reakció a történet hallatán, illetve az előzetesek láttán. Vannak, akik nagyon várják az elborult sztorival rendelkező alkotást, mások pedig el nem tudják képzelni, hogy megnézzék.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ki a nyerő?
  • Baby Doll
  • Sweet Pea
  • Rocket
  • Blondie
  • Amber
Az Álomháborút Amerikában március 25-én mutatja be a Warner Bros., Magyarországra pedig az Intercom hozza be a filmet, a bemutató március 24-re lett kitűzve. A film története egy elmegyógyintézetbe zárt lányról szól, aki egy fantáziavilágot teremt, melyben megszökhet társaival. A főszerepekben Emily Browning (Baby Doll), Abbie Cornish (Sweet Pea), Jena Malone (Rocket), Vanessa Hudgens (Blondie) és Jamie Chung (Amber) lesz látható. A fenti plakátok tanúsága szerint az Álomháború sima 2D-ben lesz megtekinthető, azonban az IMAX-mozik műsorára is fel fog kerülni. Igaz, a hazai IMAX-premierről nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #17
    Első nézésre nekem is az jött le az előzetesből, hogy valami agyatlan baromság lesz, de amikor megtudtam, hogy a rendező Zack Snyder megjött a kedvem a filmhez, mivel ugyan ezen a véleményen voltam a 300-ról és a Watchmen-ről is az előzetesek alapján, szal szerintem ütős cucc lesz :).
    És ha véletlenül itt kivételesen elcseszik a sztorit, akkor is jó csajok mészárolnak összevissza rengeteg látványos akciójeleneten keresztül, szal egyszer mindenképp érdemes lesz megnézni :).
  • Optimus Prime #16
    Kit érdekel a sztori vagy a csajok (na jó...)? Ki látott mostanság olyan filmet, amibe sárkányok, mech-ek, II. VH zeppelin, harci droidok, misztikus nindzsák vannak világháborús, csillagközi, és ki tudja még milyen környezetben? Ráadásul 5 fiatal csajjal a középpontban, ahogy a neve is mutatja baby dollban.
    Egyébként az egész világ egy bolondokháza és túlélni csak egy kis fantáziával lehet.
  • Ender Wiggin #15
    Öt legjobb csaj? Kinél? Egy 12 éves zsebhokistánál?
  • Hoz_Hun #14
    Nagyon trének néz ki. Szeretem a feminista filmeket, főleg szép, formás női seggekkel, de ez a film valahogy nagyon gáznak tűnik. Ha agyba főbe dicsérik akkor lehet hogy majd letöltöm. Moziba erre akkor se nagyon ülnék be ha ingyen adnák rá a jegyet. A csajok közül egyedül azaz Amber nevü értékelhető.
    Nem szoktam a címeken fennakadni, de ez a Sucker Punch...
  • Murder3 #13
    no végrre g igazi elborult fantasy környezet, ez az ami miatt teszik, meg synder jó filmeket csinál a hollywoodi szeméthez képest
  • smaszi #12
    OFF:
    Nekem sem az első számú kedvencem a Watchmen, de valahogy mégis tetszett. Kicsit idegenkedtem is tőle, de a megnézése közben magával ragadott, mert azért nem csak a látványra (értem itt a "hentelést") mentek, hanem van történet, többé kevésbé jó színészi alakítással, és a végén a tanulság: néha nagy árat kell fizetni a békéért...
    ON:
    Visszatérve a cikkben szereplő filmre, már jó régen láttam az előzetest, de még most is emlékszem a lenyűgöző látványvilágra, remélem jó kis sztori is jár majd mellé.
  • TripTucker #11
    Szopópuncs :D
    Moziban nézős. Már tavaly kinéztem magamnak.
    Remélem Zack apánk megint valami fasza kis mozit hozott össze. Bár a "Karóraemberek" :D (gyk.: Watchmen) nekem nem jött be.
  • NLZ #10
    Azért reménykedek, hogy a lesznek olyan jelenetek is, amik a trailert sokszor megnézőknek is újdonság lesz.
  • NEOreg3 #9
    nem
  • Laza #8
    Remélem értitek mire gondolok :)