17
-
kkwx #17 Első nézésre nekem is az jött le az előzetesből, hogy valami agyatlan baromság lesz, de amikor megtudtam, hogy a rendező Zack Snyder megjött a kedvem a filmhez, mivel ugyan ezen a véleményen voltam a 300-ról és a Watchmen-ről is az előzetesek alapján, szal szerintem ütős cucc lesz :).
És ha véletlenül itt kivételesen elcseszik a sztorit, akkor is jó csajok mészárolnak összevissza rengeteg látványos akciójeleneten keresztül, szal egyszer mindenképp érdemes lesz megnézni :). -
#16 Kit érdekel a sztori vagy a csajok (na jó...)? Ki látott mostanság olyan filmet, amibe sárkányok, mech-ek, II. VH zeppelin, harci droidok, misztikus nindzsák vannak világháborús, csillagközi, és ki tudja még milyen környezetben? Ráadásul 5 fiatal csajjal a középpontban, ahogy a neve is mutatja baby dollban.
Egyébként az egész világ egy bolondokháza és túlélni csak egy kis fantáziával lehet. -
Ender Wiggin #15 Öt legjobb csaj? Kinél? Egy 12 éves zsebhokistánál? -
Hoz_Hun #14 Nagyon trének néz ki. Szeretem a feminista filmeket, főleg szép, formás női seggekkel, de ez a film valahogy nagyon gáznak tűnik. Ha agyba főbe dicsérik akkor lehet hogy majd letöltöm. Moziba erre akkor se nagyon ülnék be ha ingyen adnák rá a jegyet. A csajok közül egyedül azaz Amber nevü értékelhető.
Nem szoktam a címeken fennakadni, de ez a Sucker Punch... -
#13 no végrre g igazi elborult fantasy környezet, ez az ami miatt teszik, meg synder jó filmeket csinál a hollywoodi szeméthez képest
-
smaszi #12 OFF:
Nekem sem az első számú kedvencem a Watchmen, de valahogy mégis tetszett. Kicsit idegenkedtem is tőle, de a megnézése közben magával ragadott, mert azért nem csak a látványra (értem itt a "hentelést") mentek, hanem van történet, többé kevésbé jó színészi alakítással, és a végén a tanulság: néha nagy árat kell fizetni a békéért...
ON:
Visszatérve a cikkben szereplő filmre, már jó régen láttam az előzetest, de még most is emlékszem a lenyűgöző látványvilágra, remélem jó kis sztori is jár majd mellé.
-
TripTucker #11 Szopópuncs :D
Moziban nézős. Már tavaly kinéztem magamnak.
Remélem Zack apánk megint valami fasza kis mozit hozott össze. Bár a "Karóraemberek" :D (gyk.: Watchmen) nekem nem jött be. -
NLZ #10 Azért reménykedek, hogy a lesznek olyan jelenetek is, amik a trailert sokszor megnézőknek is újdonság lesz. -
#9 nem -
#8 Remélem értitek mire gondolok :) -
#7 Mondjuk jobban bele tudom élni magam egy olyan filmbe, amiben a kitalált helyszín és világ ott valóságos ... úgy jobban átjön. Ha már egy filmben is csak egy álomban szereplő világban kalandoznak, nem tudok hozzá valóságalapot húzni, és beleélni magam :) -
#6 "A film története egy elmegyógyintézetbe zárt lányról,..."
... szól? -
Mister #5 mozi, azonnal :) -
Wittgen #4 Alig várom, hogy moziban láthassam. Snyder eddigi nagyszabású filmjeivel is meg voltam elégedve, ezért is vagyok bizakodó. -
maxy182 #3 Csajok feszülős ruhában... Majd ha nagyon nem lesz jobb dolgom, és kell valami zsibbasztó, akkor megnézem... -
Cyberdevil #2 Jó lesz ez, sztorija is van, látvány odab*sz, moziban nézős lesz premier napon. :D -
Stranger666 #1 Tipikus, moziban meg kell nézni, mert ott élmény film. Gondolom 2 óra zúzda, meg lehet, hogy valami kis történetet is kapunk.