2011 öt legjobb mozis csaja egy közös filmben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha véletlenül itt kivételesen elcseszik a sztorit, akkor is jó csajok mészárolnak összevissza rengeteg látványos akciójeleneten keresztül, szal egyszer mindenképp érdemes lesz megnézni 😊.
Egyébként az egész világ egy bolondokháza és túlélni csak egy kis fantáziával lehet.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem szoktam a címeken fennakadni, de ez a Sucker Punch...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nekem sem az elsõ számú kedvencem a Watchmen, de valahogy mégis tetszett. Kicsit idegenkedtem is tõle, de a megnézése közben magával ragadott, mert azért nem csak a látványra (értem itt a "hentelést") mentek, hanem van történet, többé kevésbé jó színészi alakítással, és a végén a tanulság: néha nagy árat kell fizetni a békéért...
ON:
Visszatérve a cikkben szereplõ filmre, már jó régen láttam az elõzetest, de még most is emlékszem a lenyûgözõ látványvilágra, remélem jó kis sztori is jár majd mellé.
Moziban nézõs. Már tavaly kinéztem magamnak.
Remélem Zack apánk megint valami fasza kis mozit hozott össze. Bár a "Karóraemberek" 😄 (gyk.: Watchmen) nekem nem jött be.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**