Szekeres Viktor

Készül a RED 2

A nagy sikerre való tekintettel Bruce Willis és társai még egyszer visszatérnek a nyugdíjból, hogy rendet tegyenek. Hogy kik között, azt még nem tudni, hiszen a RED 2 sztorija már nem egy képregényen fog alapulni.

Ahogy az várható volt, a nagy sikerre és a meglepően jó szereplésre, no meg a pozitív kritikai reakciókra való tekintettel, folytatódhat a RED, ami persze képregényfilmek esetében nem is olyan meglepő. Igaz, a RED, ellentétben sok szuperhős füzettel, nem ún. ongoing, minden hónapban megjelenő képregény, hanem csak minisorozat volt, melynek története 3 részben jelent meg 2003-ban és 2004-ben - ezt fedte le nagyon vázlatosan a film.


A Collider információi szerint pedig a folytatásra, mely már teljesen eredeti történet lesz az ismert karakterekkel, a gyártó Summit Entertainment már le is szerződtette az írókat, Jon és Erich Hoeber, akik a RED mellett a Vakító fehérség, valamint a forgatás előtt álló Torpedó-mozi, a Battleship szkriptjét írták. Az októberben bemutatott akciókomédia nemrég Golden Globe-jelölést kapott és Amerikában eddig 90 millió dollár bevételt ért el. A világ többi részén nem voltak ennyire fogékonyak a nézők a nem mindennapi alkotásra, azonban Amerikán kívül is összejött eddig 75 millió dollár. (A RED egyébként az SG-olvasók egyik legnagyobb kedvence volt 2010-ben, nem sok film dicsekedhet 83%-os tetszési indexszel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolinev92 #2
    Hmmm... és Warren Ellis-el mit fognak kezdeni? Azért ő kéne egy műhöz hisz a képregényre is csak a neve miatt figyeltek fel...
  • Waterhorse #1
    Meglepődtem. Egyszerű kis akciókomédia-limoádé. Van benne 2 poén mind2 Malkovich-al, ennyi.