Szekeres Viktor

Schwarzenegger már három forgatókönyv közül választhat

Lehet, hogy legközelebb amerikai hadifoglyokat menekítő náci katonatisztet fog alakítani Arnold Schwarzenegger a mozikban, legalábbis Randall Wallace forgatókönyve kifejezetten tetszik neki.

Miközben egyes hírek cáfolták Arnold Schwarzenegger visszatérését a filmek világába, a Krone.at-nek adott interjújában Kalifornia volt kormányzója azt mondta, hogy ismét filmezni fog és jelenleg három forgatókönyvet is olvas. Az osztrák származású színész kiemelte, hogy az egyik különösen megfogta, hiszen már kormányzósága előtt is tervezett hasonló témájú filmben szerepelni.

"Egy idősebb német katonát alakítanék benne, aki a háború vége felé azt a parancsot kapja, hogy végezzen egy csomó gyerekkel. De ezt nem teszi meg, biztonságba juttatja a gyerekeket az élete kockáztatásával, rengeteg kalandon át. A forgatókönyv valós történeten alapszik." - mondta Schwarzenegger. A TheArnoldFan szerint az akciósztár által leírt film Randall Wallace, a Rettenthetetlen írójának With Wings as Eagles című szkriptje lehet. A másik két forgatókönyvről nincs egyelőre információi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #13
    "Az elmúlt időszakban rengeteg szart csinált"
    1-2 kivételtől eltekintve azért nem voltak olyan rosszak azok,simán nézhetőek voltak...Még mindig jobbak voltak mint a mai filmek többsége.
    Nekem mondjuk az utolsó filmje ami igazán tetszett az a true lies.Jó lenne ha elkészítenék a 2. részt.Bár az avatar óta már Cameronban sem bízok :)
  • sandor8206 #12
    látom te is puhapöcs vagy
  • kalapos01 #11
    Ja. Azé a korosztálya, aki szereti a szar filmeket és színészeket. Nem hiszem, hogy érdemes lenne elrontani egy antiszínésszel egy jónak ígérkező Randall Wallace sztorit. Svarci menjen kaszabolni, és, ha jól sikerül, akkor megnézzük. Az elmúlt időszakban rengeteg szart csinált, így nem hiszem, hogy sokakat érdekelne egy film, amiben ő van.

    A politikát jól kezdte, és tényleg határozott elképzelései voltak, ahogy bavlek2 is írja, de egyes elképzeléseibe jobb nem belegondolni. A végére nagyon szánalmas lett.
  • sandor8206 #10
    várós, akármi is lesz. Svarci egy korosztály példaképe
  • bvalek2 #9
    De csak azért, mert már nem indulhatott a választáson. Kormányzónak ugyanis csak kétszer lehet valakit megválasztani, ugyanolyan korlátozás van mint az elnököknél. A politikai karrierje amúgy elég érdekes volt, én eleinte azt hittem hogy egy bábu lesz akit a republikánusok dróton rángatnak, aztán kiderült hogy határozott elképzelései vannak, és sokat meg is valósított belőlük.



  • KAWAszaki #8
    "Áll-bi-bákk"
    Tény, hogy a kiejtése nem az igazi, de könyörgöm: egy ámerikai sem tud rendesen angolul. Hajrá Schwarzi!
  • opeca #7
    Már nem, vagyisd a következő ciklusra nem választották meg. De nagy játékos. Bármikor sztárként térhet vissza a filmvilágba.

    Ender Wiggin: lehet, hogy nem tökéletes az angolja de annyit ért el egy poros kis osztrák falucskából amennyit te 5000 év alatt nem tudnál.

    Nem istenítem, de ez az ember tett is valamit azért - nem is valamit hanem kurva sokat -, hogy ilyen messzire jusson. Megéredmli, még ha nem is egy nyelvzseni.
  • Aldo Moro #6
    Csak csinálná már.
  • maxy182 #5
    Schwarzi már nem kormányzó? Fúh, erről nagyon lemaradtam...
  • Ender Wiggin #4
    Svarci németje sem az a német...Neki azt is meg kellene tanulni az autentikus hangzáshoz. És az angolt sem volt képes elsajátítani 20 év alatt.