Szekeres Viktor

Készül a Halálos iramban 6

Hasonlóan a Karib-tenger kalózai sorozathoz, a Halálos iramban készítői sem akarják megvárni, míg szériájuk aktuális epizódja bemutatásra kerül, s nekilátta a folytatás elkészítésének.

Alig fejeződött be a Halálos iramban ötödik részének, a Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five) című akciófilmnek a forgatása, Neal Moritz, producer a Collidernek megerősítette, hogy a sorozat hatodik epizódjának előkészületei már javában zajlanak. Persze a Halálos iramban 6 valószínűleg csak az ötödik rész sikere után kaphat zöld lámpát, de miután a széria negyedik epizódja az eddigiek közül a legsikeresebbnek bizonyult (és nem is kapott rossz kritikákat), valószínűleg a legújabb film is sokakat fog érdekelni.

"Vin Diesel és én rögtön tudtuk, hogy miről fog szólni a hatodik film, már többször is beszéltünk róla. Mostantól fordul komolyra a helyzet, hiszen 4-5 hete ért véget az ötödik film forgatása, miután pihenésre volt szükségünk, de végre a következő filmre koncentrálhatunk." - mondta Moritz. A producer mindehhez azt is hozzátette, hogy Dwayne Johnson karakterére, Hobbs ügynökre a jövőben saját filmet, esetleg filmsorozatot terveznek építeni, bár egyelőre semmilyen forgatókönyv nem létezik még.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #12
    (-egy jordana brewster fan)
  • Bhalage #11
    jo autokkal es jo csocsokkel akarhanyszor el lehet ezt a filmeket adni :D
  • Wittgen #10
    A 3. rész oltári gagyi volt sztori szempontjából, viszont az autós részek jók voltak. A 4. hála istennek visszatért a régi kerékvágásba. Én bármennyi rókabőrt képes lennék ebből megnézni, ameddig azok szórakoztatóak.

    Azért Rodrigez karaktere hiányzik :(
  • Etinger #9
    A sorozat színvonalához képest igen :)
  • EXPENDABLE #8
    Az ötödik rész miatt került elhalasztásra a The Thing előzményfilm....
    Gondolom többen eret vágnának ha Vin meg Paul nem kergetőzne még 1-2 részen keresztül...
  • KillerBlue #7
    Szerintem a negyedik volt a legunalmasabb.
  • pokolfiu #6
    pár utlragagyi cgi-t leszámítva (barlangban száguldozás) egész jó volt...
  • Mister #5
    1. jó volt, a 2. szódával elmegy, a többit nem láttam.
    Tényleg ekkora jó volt a 4.?
  • Atkamon #4
    Hát nem tom, én nagyon szívesen újralátnám a Tokyo-i versenyzést, hangulatra nekem az a film jött be legjobban. Csak igen, valami más sztori kéne hozzá, nem középsulis srácok versenyzése a jó csajért.
  • funkyman #3
    Hanem tokyo drift féle tiniratyi lesz a dologból, akkor jöhet.