12
-
Bhalage #12 (-egy jordana brewster fan) -
Bhalage #11 jo autokkal es jo csocsokkel akarhanyszor el lehet ezt a filmeket adni :D -
Wittgen #10 A 3. rész oltári gagyi volt sztori szempontjából, viszont az autós részek jók voltak. A 4. hála istennek visszatért a régi kerékvágásba. Én bármennyi rókabőrt képes lennék ebből megnézni, ameddig azok szórakoztatóak.
Azért Rodrigez karaktere hiányzik :( -
Etinger #9 A sorozat színvonalához képest igen :) -
EXPENDABLE #8 Az ötödik rész miatt került elhalasztásra a The Thing előzményfilm....
Gondolom többen eret vágnának ha Vin meg Paul nem kergetőzne még 1-2 részen keresztül... -
KillerBlue #7 Szerintem a negyedik volt a legunalmasabb. -
pokolfiu #6 pár utlragagyi cgi-t leszámítva (barlangban száguldozás) egész jó volt... -
Mister #5 1. jó volt, a 2. szódával elmegy, a többit nem láttam.
Tényleg ekkora jó volt a 4.? -
#4 Hát nem tom, én nagyon szívesen újralátnám a Tokyo-i versenyzést, hangulatra nekem az a film jött be legjobban. Csak igen, valami más sztori kéne hozzá, nem középsulis srácok versenyzése a jó csajért. -
funkyman #3 Hanem tokyo drift féle tiniratyi lesz a dologból, akkor jöhet. -
alien47 #2 Csatlakoznék az előttem íróhoz. Emberek Google a barátod! Nem tart sokáig keresni egy képet az ideillő filmből.... -
pokolfiu #1 legalább a szériából kellett volna képet mellékelni a cikkhez nem a riddick-ből... mégha a szereplő ugyanaz is. legyünk már ennyire igényesek könyörgöm.