Szekeres Viktor

Az első fénykép az új Pókemberről

Még másfél év van az új Pókember-mozifilm premierjéig, de a Sony máris közzétett egy hivatalos fényképet, mely a Peter Parkert alakító Andrew Garfieldet ábrázolja a híres piros-kék kosztümben.

A kép, amely önmagáért beszél, akár így is lehetne jellemezni az alul látható Andrew Garfield fotóját, akit most csodálhatunk meg először jelmezben. Bár biztosan lesznek képregényfanatikusok, akiket nem a fiatal színész fog izgatni, hanem az, hogy a jelmeztervezők milyen ruhát készítettek Peter Parker számára.

A mellékelt hivatalos képen kívül pár órája felkerült a netre pár lesifotó Denis Leary-ről is, aki a Pókember rebootjában John Stacy századost fogja alakítani, aki annak a Gwen Stacy-nek az apja, aki elrabolja a Pókember szívét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • toby97 #27
    Szerintem tök jó a ruhája.
  • Vogel #26
    De bazz ez a haj. Tvilájtos köcsögre "hajaz" :D
  • m minnifield #25
    azt magyarázza meg valaki, hogy az egyik képregényfilmnnél az a baj, hogy nem hűek a comicshoz, a másiknál meg az a baj, hogy úgy akarják megcsinálni, hogy részleteiben is hasonlítson a képregényhez, akkor most mégis mi legyen?
    nem könnyű a mai filmkészítőknek, régen a zemberek várták a filmeket, hogy milyen csudát látnak a vásznon, ma meg mindenki meg akarja mondani, hogy a más pénzén ő mit csinálna.
  • ldavid #24
    úgy látom csak szerintem ocsmány, mindig is utáltam az ultimate-et
  • Rotcsa #22
    Köszi smaszi! :) Már azt hittem egyedül kiabálok egy csomó süket között, akik csak azt szeretnék, hogy kedvenc képregényük minden részlete maradéktalanul visszaköszönjön a filmvásznon. Az meg lényegtelen, hogy érthetetlen ennek az oka.

    Nem mondom, hogy ezek a pókember-filmek jók voltak, mert nekem is volt bajom pl a jellemével. Egy olyan befordult, nyűglődős lúzert csináltak belőle, hogy az ember a filmek alatt már legszívesebben öngyilkos lenne, szinte fájt a sok lelkizés...
    De ez az egy dolog az, ami kis kisminkelése a képregénynek. :) Az ember meg sem kérdőjelezi a genetikai hálószövést, de a mechanikus izéket egyből... ez már önmagáért beszél szerintem.
  • smaszi #21
    "Az egyetlen a képregényben amit sose bírtam elfogadni az a mechanikus hálóvető...
    A fimben -amire sok mindent lehet amúgy mondani- ezt orvosolták
    Erre most...pfff
    Ha egyszer megcsípte az a kúrva pók és átalakultak a sejtei, akkor legyen már hálója a testéből!! francba bele!"

    Veled értek egyet Rotcsa! Amúgy meg mit kell ezen ennyit rágódni... Úgyis az lesz amit ők akarnak.
  • Mister #20
    jaja ,a seggéből jönne a pókfonál, ha lenne mirigye :D
  • Longshadow #19
    Reboot.
  • DaniH #18
    Várjunk, nem vágom a dolgot: ez most akkor egy reboot vagy folytatják?
  • Szefmester #17
    Hát igen.. jó a szerkó, de nem igazán az az érzésem amikor meglátom hogy egy csóringer egyetemista varrta meg titokban a szobájába. a hálóvetőnek meg kifejezetten örülök.

    Nekem egy komoly kérdés ugrott mindíg az eszembe.. ha csak a végtagjai tapadnak a falon pl mert mint a filmben olyan kis tüskéi voltak, akkor hogy a viharba képes kesztyűben és csizmában is erre? Volt erre magyarázat a képregényekben? Mert én csak az első pár tucatot olvastam anno.