27
-
toby97 #27 Szerintem tök jó a ruhája. -
#26 De bazz ez a haj. Tvilájtos köcsögre "hajaz" :D -
#25 azt magyarázza meg valaki, hogy az egyik képregényfilmnnél az a baj, hogy nem hűek a comicshoz, a másiknál meg az a baj, hogy úgy akarják megcsinálni, hogy részleteiben is hasonlítson a képregényhez, akkor most mégis mi legyen?
nem könnyű a mai filmkészítőknek, régen a zemberek várták a filmeket, hogy milyen csudát látnak a vásznon, ma meg mindenki meg akarja mondani, hogy a más pénzén ő mit csinálna. -
ldavid #24 úgy látom csak szerintem ocsmány, mindig is utáltam az ultimate-et -
Rotcsa #22 Köszi smaszi! :) Már azt hittem egyedül kiabálok egy csomó süket között, akik csak azt szeretnék, hogy kedvenc képregényük minden részlete maradéktalanul visszaköszönjön a filmvásznon. Az meg lényegtelen, hogy érthetetlen ennek az oka.
Nem mondom, hogy ezek a pókember-filmek jók voltak, mert nekem is volt bajom pl a jellemével. Egy olyan befordult, nyűglődős lúzert csináltak belőle, hogy az ember a filmek alatt már legszívesebben öngyilkos lenne, szinte fájt a sok lelkizés...
De ez az egy dolog az, ami kis kisminkelése a képregénynek. :) Az ember meg sem kérdőjelezi a genetikai hálószövést, de a mechanikus izéket egyből... ez már önmagáért beszél szerintem. -
smaszi #21 "Az egyetlen a képregényben amit sose bírtam elfogadni az a mechanikus hálóvető...
A fimben -amire sok mindent lehet amúgy mondani- ezt orvosolták
Erre most...pfff
Ha egyszer megcsípte az a kúrva pók és átalakultak a sejtei, akkor legyen már hálója a testéből!! francba bele!"
Veled értek egyet Rotcsa! Amúgy meg mit kell ezen ennyit rágódni... Úgyis az lesz amit ők akarnak. -
Mister #20 jaja ,a seggéből jönne a pókfonál, ha lenne mirigye :D -
Longshadow #19 Reboot. -
DaniH #18 Várjunk, nem vágom a dolgot: ez most akkor egy reboot vagy folytatják? -
Szefmester #17 Hát igen.. jó a szerkó, de nem igazán az az érzésem amikor meglátom hogy egy csóringer egyetemista varrta meg titokban a szobájába. a hálóvetőnek meg kifejezetten örülök.
Nekem egy komoly kérdés ugrott mindíg az eszembe.. ha csak a végtagjai tapadnak a falon pl mert mint a filmben olyan kis tüskéi voltak, akkor hogy a viharba képes kesztyűben és csizmában is erre? Volt erre magyarázat a képregényekben? Mert én csak az első pár tucatot olvastam anno. -
#16 -
#15 Képregényben sem 120kg-os full izom Pókember! Jó ez a testalkat jó pókos nyurga gyerek :D -
xido #14 Lesz majd izmos,csak azt a büdös életben nem érjük meg a vásznon,hogy felnőtt legyen végre:)) -
#13 "Egyszerűen nem bírtam már a Toby-Dunst duót."
Én sem igazán, de meg lehetett szokni. Erről egyébként Raimi tehetett, az ő hülye mániája, hogy minél átlagosabb kinézetű színészeket kasztingol, még akkor is, ha ez nem passzol a szerephez. -
#12 "Miért csak ilyen vasággyal 60kg-os színészeket tudnak szerződtetni szuperhős szerepre?"
Parker mindig is egy nyegle gyerek volt, nem testépítő. Csak akkor lesz izmos a színész, ha a karakter megkívánja (Lásd: Thor, CA, Green Lantern stb) -
#11 Én csak a rajzfilmben láttam ezt a mechanikus valamit de azon nagyot nevettem, hogy mekkora faszság, kézbe épített pókpatron(XD), a filmes megoldás jobban tetszett. Mondjuk mázli hogy pont a kezén nőtt, vicces lett volna ha az egész film alatt a picsájából fröcsögött volna a ragadós fehér cucc:D De végülis mindegy, csak ne pókpatronnak fordítsák már légyszi:D -
Rotcsa #10 Az egyetlen a képregényben amit sose bírtam elfogadni az a mechanikus hálóvető...
A fimben -amire sok mindent lehet amúgy mondani- ezt orvosolták
Erre most...pfff
Ha egyszer megcsípte az a kúrva pók és átalakultak a sejtei, akkor legyen már hálója a testéből!! francba bele! -
Mister #9 Első blikkre azt mondom, jól tettem, hogy a 3. részt már nem néztem meg.
Egyszerűen nem bírtam már a Toby-Dunst duót.
Ez a kép már most többet ér, mint az előző 3 film együtt. -
#8 Sokkal jobb mint ami eddig volt. De egy dolog még mindig zavar. Miért csak ilyen vasággyal 60kg-os színészeket tudnak szerződtetni szuperhős szerepre? -
EXPENDABLE #7 "Most már csak arra leszek kíváncsi,neki is genetikailag nőnek szövőmirigyei,vagy megmaradnak a hálóvetőnél végre?:)"
Nagyobb felbontású képen látszik a kütyü(illetve azon része amiből majd kijön a háló) mindkét csuklóján. -
Kferro #6 Én úgy olvastam, hogy mechanikus hálóvetői leszenk, szóval hurrá! :) -
#5 én láttam ennél egy nagyobb felbontású képet, és ott látszódnak a csuklóknál a kis fém kidomborodások. de itt is látszik, ha jól megnézed. szóval sztem is hálóvető lesz most. :) -
xido #4 Most már csak arra leszek kíváncsi,neki is genetikailag nőnek szövőmirigyei,vagy megmaradnak a hálóvetőnél végre?:) -
algost #3 A másik ami nem mellékes, hogy Andrew Garfield sokkal tehetségesebb Tobi dánkóros megvájörnél... -
billbester #2 kemény ez a ruha kicsit emlékeztet Pókember 2099-es ruhájára főleg a kezénél:D -
#1 Na ez nagyon zsír cucc! Tényleg kicsit más mint a régi kosztüm de a lényeg, a kék-piros szín és az itt is megvan. Várós a film nagyon :)